To je to što me zanima!

'Evergreen’ najjeftiniji od svih showova na HTV-u

Na pjevače i voditelje HTV će potrošiti 330.000 kuna. Većina glazbenih gostiju u jednom showu pojavljuju se i u drugim projektima javne televizije
Vidi originalni članak

HTV je odustao od voditeljskog angažmana Vanje Rupene (31). Bilo im je preskupo plaćati njezine putne troškove jer manekenka živi u Milanu. Za povratnu avionsku kartu HTV bi na tjedan morao platiti 4000 kuna, a za odrađen posao Vanja bi dobivala 5500 kuna po emisiji.
- Logično je da mi se podmire putni troškovi jer da nije tako, ja bih morala financirati svoj angažman u tom projektu - svojedobno je rekla Vanja.
Kako doznajemo, Massimo, Đani Stipaničev, Jelena Radan, Maja Blagdan, Vanna i Jacques Houdek po emisiji “Evergreena” zarade 5000 kuna. Većina tih izvođača nastupala je i u showu “Zvijezde pjevaju”.
- Slučajno je tako ispalo. S Vedranom Međimurac birao sam izvođače. Nismo željeli starije pjevače jer će se pjevati njihovi evergreeni - rekao nam je Željan Klašterka, urednik glazbene redakcije HTV-a.
Prije dva dana idejni autor “Evergreena”, Davor Paljevec, prozvao ga je da iskorištava show za osobnu promociju. Njegove dvije pjesme uvrstili su u show. Prva je “Tvoje ime kao ime ruže”, koju u originalu pjeva Davor Radolfi, a druga je “Nek’ ti bude ljubav sva” Tonyja Cetinskog.
- Ja nemam nikakve koristi od toga - smatra Klašterka. Sudionici showa “Zvijezde pjevaju” po emisiji su dobivali 7000 kuna, baš kao i oni koji su plesali sa zvijezdama. Profesionalni plesači nisu profitirali. Iako su prenosili znanje, zaradili su upola manje. Voditeljski angažman Barbare Kolar i Duška Ćurlića HTV plaća 5500 kuna na tjedan.




IŠTVAN I ŠUPUT KRENULI U BIZNIS
Mirjana Žutić i Ištvan Varga zaradili su najviše od kolega plesača. Oboje su u dva natjecanja “Plesa sa zvijezdama” dogurali gotovo do kraja. Mirjana je zaradila oko 66.500 kuna, a Ištvan oko 77.OOO kuna. Otvorio je i plesnu školu s Majom Šuput.

JACQUES HOUDEK NAJVIŠE ZARADIO
Jacques Houdek je od HTV-a za nastup u objema sezonama “Zvijezde pjevaju” dobio honorar od oko 112.000 kuna. U prvoj sezoni pobijedio je nastupajući s Lamijom Alečković. U showu “Evergreen” zaradit će oko 40.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svi_smo_doma 15.01.2009.

    HTV je raspisao audiciju za voditelje u Zabavnom programu, primaju na razgovor ljude od 18 - 30 godina, ergo, voditelj ne treba imati završen faks...

  • voreti3 14.01.2009.

    A jadan li je ovaj HRT na šta gubi svoje vrijeme i naše pare. Na šta mi plaćamo ovu pretplatu, da gledamo ovakve dosade od emisija (šou ?!) i da NE gledamo prenose rukometnih utakmica.... Dajte više napravite nešto dobro i ukinite pretplatu pa radite šta hoćete!!

  • marino28 14.01.2009.

    ova zlata ima uzasno iritantan glas

Komentiraj...
Vidi sve komentare