To je to što me zanima!

Evo kako izgleda haljina u koju se Adriana Ćaleta-Car presvukla nakon raskošne vjenčanice

Nakon glamurozne vjenčanice s potpisom Matije Vuice, supruga našeg nogometnog reprezentativca presvukla se u kratku haljinu s perjem
Vidi originalni članak

Nogometaš  Duje Ćaleta-Car (25) i njegova supruga Adriana (30) u subotu su u Dubrovniku ponovili bračne zavjete i po drugi put izrekli sudbonosno 'da'. O Adrianinoj raskošnoj vjenčanici danima se pričalo, a sada je na društvenim mrežama pokazala haljinu u koju se kasnije presvukla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dubrovčanka je objavila crno-bijelu fotku na kojoj pozira zagrljena s mužem. Na sebi je imala kratku haljinu na preklop ukrašenu perjem i kristalima.

- Zauvijek ćeš biti moje 'uvijek' - napisala je Adriana u opisu objave, te dodala hashtagove 'upravo vjenčani' i 'volim te'.

Na fotki je skupila više od 8 tisuća lajkova, ali i brojne pohvale. 'Filmski', 'Prelijepi' i 'Divni', pisali su joj pratitelji u komentarima.

KAO IZ BAJKE Vjenčanica Adriane Ćalete-Car ukrašena je kristalima, a veo dugačak i do nekoliko metara

Podsjećamo, Adriana je na ceremoniji nosila glamuroznu vjenčanicu s potpisom Matije Vuice. Haljina je bila ukrašena kristalima, a sadržavala je i volane te dugački šlep koji se vukao po podu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?': 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 09.06.2022.

    Ko za vrime twista po javnim kućama...Još samo kapica fali..al ona se dobro unovčila....🤣

  • Nepopraljivo 09.06.2022.

    Nije u šoldima sve......

  • med_1 09.06.2022.

    Vjenčanica katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare