To je to što me zanima!

Evo kako izgleda novi spot za remiksirani hit 'Say, Say, Say’

Remiksirana verzija velikog hita objavljena je na bonus discu ponovno objavljenog i remasteriranog McCartneyevog albuma iz 1983. ‘Pipes Of Peace’
Vidi originalni članak

Paul McCartney je na ponovno objavljeni, remasterirani album, ‘Pipes Of Peace’, uvrstio remiksiranu verziju velikog hita s Michaelom Jacksonom - ‘Say, Say, Say’ .

Spot je režirao i koreografirao Ryan Huffington, a radnja spota prati mladog plesača kojem se pridružuju i ostali iz susjedstva. Remiksirana verzija velikog hita objavljena je na bonus discu ponovno objavljenog i remasteriranog McCartneyevog albuma iz 1983. ‘Pipes Of Peace’.  Podsjetimo, pjesma ‘Say, Say, Say’ snimljena je 1982. , godinu dana prije objave drugog McCartney/Jackson dueta, ‘The Girl Is Mine’, na Jacksonovom albumu ‘Thriller’.

Pjesma ‘Say, Say, Say’ bila je na vrhu top lista u Sjedinjenim državama, Kanadi, Norveškoj, Švedskoj, a u Velikoj je Britaniji dospjela do broja dva. Prije dvije ju je godine Billboard magazin proglasio četrdesetim najvećim hitom svih vremena. Video za tu originalnu verziju pjesme režirao je Bob Giraldi, a u njemu se pojavljuju La Toya Jackson i Linda Mc Cartney.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Soul Man 10.10.2015.

    legendarni spot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare