To je to što me zanima!

Evo kako su Uskrs čestitali Severina, Nina, Thompson...

Povodom Uskrsa, čestitke su obožavateljima preko društvenih mreža poslale i naše zvijezde. Neki su se odlučili za smiješne, a neki za tradicionalnije čestitke
Vidi originalni članak

Severina je na Facebooku fanovima zaželjela sretan Uskrs tako što je objavila 'jaja mladence' te je i sebe 'ugurala' na 'fotku'. Čestitka se očito svidjela njezinim obožavateljima koji su ju nagradili 'lajkovima', a mnogi su i kroz komentare njoj odgovorili čestitkom.

- Blagoslovljeno Isusovo uskrsnuće želi vam Marko Perković Thompson i MPT-Team - piše u objavi na Thompsonovoj stranici na 'fejsu' uz koju je objavio i prigodnu fotografiju.

Danijela Martinović svima je zaželjela sretan Uskrs uz obilje sreće i veselja, a čestitku je 'podebljala' i 'fotkom' ofarbanih jaja.

- Dragi moji, neka se pred vama otvori put, neka vjetar uvijek bude iza vaših leđa, neka vas prati samo ljubav i sreća i neka vam BOG bude zaštita najveća - napisala je Lana Jurčević u svojoj čestitci.

Nina Badrić svima je zaželjala da Uskrs provedu u miru, radosti i ljubavi, dok je Ana Rucner svima zaželjala sretan i blagoslovljen Uskrs.

Jacques Houdek uz čestitku, obožavateljima je za Uskrs poklonio i izvedbu 14-godišnjeg Jana, koji je otpjevao njegovu pjesmu 'Srećom imam tebe'.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • varešak 06.04.2015.

    Thompson je pokazao svoj neukus isto tako i Sevka,a ostale su prihvatljive.

  • mirooo2222 05.04.2015.

    za svašta danas čovjek dobije opomenu...da li seve lupa zastavice?

  • Ubananismo 05.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare