To je to što me zanima!

Evo tko će nastupiti na krunidbi kralja Charlesa III. u svibnju...

Koncertom će se proslaviti novo poglavlje nacionalne povijesti, uz teme ljubavi, poštovanja i optimizma, slaveći četiri nacije, njihove zajednice i Commonwealth, istaknuo je BBC koji će prenositi događaj
Vidi originalni članak

Katy Perry (38), Lionel Richie (73) i Andrea Bocelli (64) nastupit će na koncertu povodom krunidbe kralja Charlesa (74) u svibnju.

Uz njih na programu 6. svibnja naći se sastav Take That. Bez osnivača Robbieja Williamsa i skladatelja klasične glazbe Alexisa Frencha koji će 7. svibnja, dan nakon krunidbe, nastupiti u Windsorskom dvorcu pred 20.000 ljudi.

LOŠI OBITELJSKI ODNOSI Kralj Charles nije htio dati novac princu Harryju, on izgubio živce

- Koncertom će se proslaviti novo poglavlje nacionalne povijesti, uz teme ljubavi, poštovanja i optimizma, slaveći četiri nacije, njihove zajednice i Commonwealth - istaknuo je BBC koji će prenositi događaj.

Pjevat će i zbor amatera iz različitih zajednica poput spašavatelja na moru, vozača taksija i reggae skupina te virtualni zbor predstavnika Commonwealtha, saveza zemalja koji uglavnom čine bivše britanske kolonije.

U najavi programa piše i kako su Elton John, Adele, Ed Sheeran i Harry Styles odbili nastupiti.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S BRKOVIMA: 'POPILI SMO 28 LITARA RAKIJE'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dr.Tuđman 15.04.2023.

    Reptili...

  • Demetra 💙 ⚜ 15.04.2023.

    Ono kada ti Brizanci neće pjevat, pa moraš unajmit Amerikance i Talijana. Koji btw. nemaju apsolutno nikakve veze s Commonwealthom!

  • matijaa988 15.04.2023.

    prije će on umrijeti nego krunu dočekati 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare