To je to što me zanima!

Evo tko je supruga Domagoja Vide kojoj je ukraden nakit u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna

Ivana voli luksuz, a njen suprug joj često poklanja skupe poklone pa je tako 2019. za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS koja je napravljena od čistog 24-karatnog zlata
Vidi originalni članak

Ovih dana nogometaš Domagoj Vida (33) i njegova supruga Ivana (28), našli su se u centru pažnje jer je iz njihove kuće ukraden nakit u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna. Iako je Vida svima poznat zbog svoje uspješne nogometne karijere, njegova supruga je zbog njega ostavila manekensku karijeru, a u zadnjih osam godina drastično je promijenila izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domagoj i Ivana upoznali su se u noćnom klubu još 2014. godine. Početkom rujna 2015. ona i Domagoj dočekali su sina Davida.

Pobjednica izbora za Kraljicu Hrvatske 2014. godine, svoje manekenske karijere odrekla se nedugo nakon što je upoznala Vidu.

Na izborima ljepote osvojila je čak četiri lente: 'Prva pratilja Miss Hercegovine', 'Miss turizma Hrvatske', 'Prva pratilja Miss Dalmacije' i 'Kraljica Hrvatske'.

ŠTETA JE MILIJUNSKA Provalnici su vrebali Domagoja i Ivanu Vidu: Uzeli i dijamante iz sefa, na zidu im ostavili poruku

Bračne zavjete izmijenili su u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada 2017. godine. Na svadbi je bio prisutan i njihov sin David. 

Mnogo pažnje Ivana je privukla na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je na tribinama strastveno navijala za hrvatsku reprezentaciju i svog Domagoja. Tada su je mnogi počeli kritizirati zbog estetskih operacija.

Priznala je kako je bila na plastičnim operacijama, no nikada nije progovorila što je korigirala. Kada se usporede fotografije s natjecanja za 'Kraljicu Hrvatske' s današnjima, jasno je da se mnogo toga mijenjalo.

Zatim se 2019. godine našla na udaru kritika kad se na društvenim mrežama požalila na svoju spremačicu.

- Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam - napisala je Ivana na društvenim mrežama i postavila anketu treba li otpustiti zaposlenicu. No, ubrzo nakon toga u obranu spremačice stale su njezine kolegice. 

Ivana voli luksuz, a njen suprug joj često poklanja skupe poklone pa je tako 2019. za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS Max. Maskica je napravljena od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj nalazio se lik Domagoja i njihovog sina Davida

Domagoj nije štedio na poklonu za svoju suprugu jer se cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću oko 20 tisuća kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 201

  • Kralj Dmitar Tomislav 30.07.2022.

    Nahiknem ih ba gnjurac

  • PraznaSlama_1 30.07.2022.

    Jel to ista ona s pocetka il se razveo i ponovo ozenio u medjuvremenu?

  • Gdje si bio 91. ? 30.07.2022.

    Radi operacije da bi bila ružna ko i Vida.Baš je grd, bogme skupo plaća prcanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare