To je to što me zanima!

Faca iz 'Seks i grada' dobio je sina u 66. godini: Dar s neba

Glumac se na društvenim mrežama pohvalio kako je njegova 27 godina mlađa supruga rodila njihovog drugog sina. Kad su objavili kako čekaju prinovu, čestitala im je i njegova kolegica
Vidi originalni članak

Glumac Chris Noth (65) sa 27 godina mlađom suprugom Tarom Wilson dobio je drugog sina, prenosi Daily Mail. Par je sretnu vijest podijelio i na društvenim mrežama.

Chris je objavio fotografiju sina i u opis fotografije napisao: 'Direktno s neba stigao je naš sin Keats'. Kad je Chrisova kolegica, Sarah Jessica Parker (54) vidjela objavu na Instagramu, napisala je kako joj je drago zbog njih dvoje. U seriji 'Seks i grad' igrao je markantnog Facu zbog kojeg je Carrie, koju je utjelovila Jessica Parker gubila razum svaki put kad bi ga srela. U šest sezona rastajali su se i mirili da bi tek onda na filmskom platnu ozakonili vezu.

CHRIS NOTH Faca iz 'Seks i grada' dobit će drugog sina, čestitala i Carrie

Međutim, njihova veza nije funkcionirala. Iako mu je uloga Face donijela svjetsku slavu, Chris Noth se baš ne ponosi činjenicom da ga ljudi pamte zbog te uloge. Jednom je komentirao romansu između Face i Carrie.

- On se oženio, a ona se okrenula drugim frajerima. Koliko ih je ona imala? Carrie je bila takva kur** - rekao je Noth. 

Chris je 2012. oženio Taru s kojom ima i sina Christophera (12). Par se upoznao u New Yorku dok je Tara konobarila u njegovu baru. Par se vjenčao na Havajima, nakon što su tri godine bili zaručeni i deset godina u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 19.02.2020.

    zašto ići tako daleko ... dar iz susjedstva ...

  • 19.02.2020.

    to kao dar s neba ... to je davno profurana fora ...

  • pojser-bljak 19.02.2020.

    Cuj dar s neba .... neka dobri prijatelja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare