Show

Komentari 5

Faca iz 'Seks i grada' dobit će drugog sina, čestitala i Carrie

Faca iz 'Seks i grada' dobit će drugog sina, čestitala i Carrie

Na društvenim mrežama se pohvalio kako je njegova 27 godina mlađa supruga, glumica Tara Wilson (37) ponovno trudna. Par se vjenčao 2012. na Havajima, nakon deset godina veze i tri godine zaruka

Za Chrisom Nothom (64) 'ludila' je gotovo svaka obožavateljica serije 'Seks i grad'. Igrao je markantnog Facu zbog kojeg je Carrie, koju je utjelovila Sarah Jessica Parker (54) gubila razum svaki put kad bi ga srela. U šest sezona rastajali su se i mirili da bi tek onda na filmskom platnu ozakonili svoju vezu.

Screenshot

I u stvarnom životu glumcu ide sve po planu. Na društvenim mrežama se pohvalio kako mu je 27 godina mlađa supruga glumica Tara Wilson (37) ponovno trudna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se vjenčao 2012. na Havajima, nakon što su tri godine bili zaručeni i deset godina u vezi. Prvo dijete, sina Oriona su dobili su 2008. godine, a sad se vesele prinovi. 

- Orion će dobiti brata. Bilo bi mi bolje da se dovedem u red - napisao je glumac. 

Iako mu je uloga Face donijela svjetsku slavu, Chris Noth se baš ne ponosi činjenicom da ga ljudi pamte zbog te uloge. Jednom je komentirao romansu između Face i Carrie.

- Njihova veza jednostavno nije funkcionirala. On se oženio, a ona se okrenula drugim frajerima. Koliko ih je ona imala? Carrie je bila takva kur** - rekao je Noth. Zbog nove bebe u obitelji čestitala im je upravo Parker. 

- O moj Bože, tako sam sretna zbog vas - poručila je. 

HBO

 

Najčitaniji članci