To je to što me zanima!

'Fajt' u bazenu: Natjecateljice se hrvale pa su im ispale grudi

Reality show 'Maldivi, više od igre' bliži se finalu i natjecateljice su zaključile da više neće birati 'oružje' kojim će si osigurati pobjedu. Gole grudi su uvijek dobar izbor
Vidi originalni članak

U subotu je na rasporedu finalna emisija reality showa 'Maldivi, više od igre' u kojoj će proglasiti pobjednika i dati mu nagradu od 74.000 kuna. Dvije su se natjecateljice potrudile da ih gledatelji jako dobro upamte i glasuju za njih. Naime, Teodora Mladenović i Dragana Vidojković ostale su beg gornjeg dijela kupaćeg kostima u bazenu. Dragana je u bazen došla da pomogne Teodori s kojom se treća natjecateljica, Sanja Sučević, hrvala. 

- Sanja Sučević pretjeruje sa svojim borilačkim zahvatima u igrama, nije fer. Povrijedit će nekog ozbiljno - vrištala je Dragana.

Nakon hrvanja u bazenu djevojke su se obukle i otišle svaka na svoju stranu. Sanja je 'mrtva hladna' rekla da joj nije žao ni zbog čega što je učinila jer ima svoj cilj, a to je pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • najpametniji 16.09.2011.

    da bog da na balkanu bilo još gore pa da srpske tinejđerice umjesto sadašnjih 15-20 eura pružaju "usluge" za euro-dva...jedva čekam

  • dasezna 16.09.2011.

    baci cicu da se igramoooo igramoooooo

  • miro73 16.09.2011.

    zato su se i hrvale da im sise poispadaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare