To je to što me zanima!

Fan je poručio Lidiji na CMC-u: Svojim autom zagradi moj ulaz

Podsjetimo se, Lidija je sredinom svibnja imala incident u Varšavskoj ulici u Zagrebu kad je fizički napala stariju prolaznicu i njezinog malog psa zbog kritika za nepropisno parkiranje
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjem CMC festivalu nastupilo je više od 40 izvođača, a najiščekivanija je bila Lidija Bačić Lille (33) s pjesmom 'Muške suze'. Lidija se odjenula provokativno, a tijekom njezinog zavodljivog izvijanja na pozornici, u publici je osvanuo transparent obožavatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lille ljubavi, svojim Audijem zagradi moj ulaz - pisalo je na jednoj strani transparenta, dok se na drugoj osvrnuo na Lidijino ponašanje prema životinjama u nedavnom incidentu.

- Ne tuci male psiće, nego udri mene po guzi - piše na drugoj strani. 

Cijeli program u subotu vodili su Dalibor Petko i Ana Radišić pa se tako Petko nakon nastupa pridružio Lidiji na pozornici i rekao joj da je najopasnija žena u Hrvatskoj. 

Podsjetimo se, Lidija je sredinom svibnja imala incident u Varšavskoj ulici u Zagrebu kad je fizički napala stariju prolaznicu i njezinog malog psa zbog kritika za nepropisno parkiranje.

- Takvu agresiju još nikada nisam doživjela. Kada je vidjela što je napravila, samo je sjela u auto i pobjegla - ispričala je tada napadnuta žena.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 10.06.2019.

    trosi se vise nego lamela golfa dvojke u polju

  • Biser_2 09.06.2019.

    Ajde barem je imala priliku odpjevati pjesmu pred publikom. Ono u satoru sto ona zove koncert ne brojim. Pretjerala je sa botoksom i usne sto pumpa. Ajde sise jos nekako sto je uradila.

  • tiha voda_492 09.06.2019.

    Opaaa koja sisa

Komentiraj...
Vidi sve komentare