To je to što me zanima!

Fani navijala u Madridu, u uskoj haljinici pozirala ispred terena i napisala: 'Pratite najbolji tenis'

Stipković se oglasila i nakon maestralne pobjede naših tenisača. 'Hrvatska u finalu Davis Cupa! Bravo Nikola, Mate i čitava ekipa', napisala je ponosna voditeljica
Vidi originalni članak

Atraktivna voditeljica Fani Stipković (38) sinoć je na Davis Cupu u Madridu pomno pratila, ali i navijala, za hrvatske predstavnike. Nakon što je Marin Čilić (33) izgubio u singlu protiv najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića (34), Nikola Mektić (32) i Mate Pavić (28) pobjedom u parovima odveli su Hrvatsku u nedjeljno finale. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas prati najbolji tenis - napisala je Fani ispod fotografije dok pozira na tribinama iznad teniskog terena prije početka meča.  

Stipković se oglasila i nakon maestralne pobjede naših tenisača. 'Hrvatska u finalu Davis Cupa! Bravo Nikola, Mate i čitava ekipa', napisala je voditeljica. 

DRUŽENJE S NOGOMETAŠIMA Fani se pohvalila novim poslom, javio joj se i Cigi: 'Ponosan sam'

Naime, Fani se na društvenim mrežama često pohvali seksepilnim fotkama, a to joj, po svemu sudeći, nije promaklo ni sinoć. 

Osim zgodne voditeljice, mečeve je s tribina pratio i najbolji hrvatski nogometaš i kapetan reprezentacije, veliki Luka Modrić (36). 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • tralalalala 05.12.2021.

    Haha Fani story, Luka tri reda ispred

  • 04.12.2021.

    Je li ovo Soraja?

  • bosanac1990 04.12.2021.

    cijena?

Komentiraj...
Vidi sve komentare