To je to što me zanima!

Fani Stipković objavila je nove fotke trudničkog trbuščića: U Meksiku je proslavila rođendan

Za obilježiti poseban dan odabrala je Meksiko gdje živi s partnerom Fernandom Hierrom s kojim će uskoro dobiti i dijete
Vidi originalni članak

Ulazak u sedmi mjesec trudnoće televizijske voditeljice Fani Stipković poklopio se s proslavom njezinog 41. rođendana koji je u društvu partnera Fernanda proslavila u Meksiku.

na rodnoj grudi Fani Stipković u šestom mjesecu trudnoće stigla u Vela Luku: Popila sokić i prošetala rivom

Svoje pratitelje na društvenim mrežama oduševila je i novim fotografijama na kojima je pozirala pokazujući trbuščić u bijelom donjem rublju i košulji.

- Moj najljepši rođendanski dar - napisala je Fani.

PRIJE ROĐENJA SINČIĆA Fani Stipković i Fernando Hierro vjenčat će se za mjesec dana? Već su izabrali i lokaciju...

Svoj vitak izgled između ostalog održava i redovitim treninzima koje ne propušta pa je tako prošli tjedan pokazala da utege diže i u šestom mjesecu trudnoće

Ovog ljeta je objavila kako s nogometnim trenerom Fernandom Hierrom, legendarnim nogometašem i kapetanom zlatne generacije Real Madrida u listopadu očekuje rođenje sina.

Tada se skinula se u badić i ponosno pokazala trudnički trbuščić uz komentar da je u dvadesetom tjednu trudnoće, te da jedva čeka prvi put vidjeti svoju bebicu.

DOBILA PUNO KOMPLIMENATA Fani Stipković pokazala je kako vježba u trudnoći: 'Fit i zdrava!'

Fani i Fernando u vezi su četiri godine, a u Meksiko se preselili iz Madrida, nakon što je on postao sportski direktor tamošnjeg kluba Deportivo Guadalajara.

- Upoznali smo se na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Za njemačku televiziju prenosila sam utakmicu zvijezda španjolske momčadi protiv svjetskih zvijezda. Zatim sam morala napraviti reportažu sa svim sudionicima, a među njima je bio i Fernando -  otkrila je voditeljica te dodala koje su je njegove osobine najviše privukle.

- Njegovo veliko srce je njegova najbolja karakteristika. Puno razmišlja o drugima i svima je spreman pomoći i mogu reći da kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu kao što je Fernando još nisam upoznala -  rekla je Fani svojedobno.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S BOJANOM IZ JOKER OUT-A:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ironironiron 22.08.2023.

    Kad ih zgrabi neki kartel ....

  • Čeljo Brtika 21.08.2023.

    Pokazala novi bankomat.

  • "next" 21.08.2023.

    Sve ok, neka joj je sa srećom. Ali fotke su pune photoshopa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare