To je to što me zanima!

Fani Stipković podijelila fotku s Federerom: 'Hvala za sve, ti si inspiracija brojnim sportašima'

Jedan od najskromnijih, najzabavnijih i najinteligentnijih sportaša koje sam imala čast intervjuirati, napisala je Fani uz zajedničku crno-bijelu fotografiju koja je nastala prije nekoliko godina
Vidi originalni članak

Naša sportska novinarka Fani Stipković (40) koja već nekoliko godina živi u Španjolskoj podijelila je fotografiju s tenisačem Rogerom Federerom (41).

POGLEDAJTE VIDE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedan od najskromnijih, najzabavnijih i najinteligentnijih sportaša koje sam imala čast intervjuirati - napisala je Fani uz zajedničku crno-bijelu fotografiju koja je nastala prije nekoliko godina.

- Hvala Roger Federer što si inspirirao milijune u svijetu da igraju i gledaju ovaj predivan sport. Promijenio si igru zauvijek - zaključila je Fani.

Fani je objavila fotografiju nakon što je Federer podijelio vijesti da odlazi u mirovinu nakon duge i uspješne karijere. 

- Kao što svi znate, zadnje tri godine bile su vrlo izazovne, imao sam nekoliko ozljeda i operacija. Trudio sam se jako da se vratim u natjecateljsku formu. Ali znam svoje limite i tijelo mi je poslalo jasne znakove. Imam 41 godinu i odigrao sam preko 1500 mečeva u 24 godine. Vrijeme je da prepoznam kad je vrijeme da se oprostim - napisao je Federer na Instagramu uz fotografiju pisma. 

ROMANTIKA NA JADRANU Fani Stipković i legenda Reala Hierro uživaju u planinarenju na Korčuli: 'Dan za opuštanje'

- Tenis mi je pružio mnogo više no što sam se usudio i sanjati i moram priznati kako je vrijeme okončati svoju karijeru. Laver Cup u Londonu sljedećeg tjedna bit će moj posljednji nastup - dodao je. 

Fani trenutno živi u Madridu sa zaručnikom Fernandom Hierrom (54), koji je bivši nogometaš Real Madrida. Par se zaručio prošle godine uoči Božića u Meksiku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Fleur A La Rose 16.09.2022.

    Da je mogla i u dupe bi mu se uvukla.

  • 16.09.2022.

    Sad ce mu biti lakse, kad mu se Fani zahvalila "na svemu".🙄

  • Dagi 66 16.09.2022.

    hhhhhhha užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare