To je to što me zanima!

Fani Stipković pokazala kako trenira s dečkom, zvijezdom Reala: 'Zajedno smo jači!'

Sportska novinarka objavila je snimku u kojoj se vidi kako vidi kako marljivo vježba noge, leđa i ruke, a Fernando je pored nje posvećen svojim vježbama
Vidi originalni članak

Naša uspješna novinarka Fani Stipković (39) već godinama živi i radi u Madridu. Često na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli trenutke iz teretane gdje održava svoju vitku liniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

GODINAMA ŽIVI U ŠPANJOLSKOJ Stipković o Hierru: 'Sudbina nas je natjerala da se povežemo...'

Sada joj se u vježbanju pridružio i njezin partner, Fernando Hierro (54), bivši Realov igrač, a s njima je prijateljica i trenerica Tajana Grujčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

- Zajedno smo jači - napisala je Fani uz snimku na kojoj se vidi kako marljivo vježba noge, leđa i ruke, a Fernando je pored nje posvećen svojim vježbama. 


Iako su Fani i Fernando u početku tajili svoju vezu nakon što su ih paparazzi 'otkrili' odlučili su javno progovoriti o njihovom odnosu. 

- Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provedemo vrijeme upoznavajući se - rekla je Fani za Španjolski Vanitatis. 

-  Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, često ne razmišljajući o sebi - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sunčandan 03.08.2022.

    sta ona to ima a druge nemaju

  • sunčandan 01.08.2022.

    koji su to??

  • kruno99 01.08.2022.

    Koordinaciju nema..izgleda kao da si kokos pustio prvi put u teretanu,noge nikakve s prenapuhanom guzicom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare