To je to što me zanima!

Fanovi Lepe Brene potukli se s policijom u Švedskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je bilo angažirano 30 policajaca koji su pazili na red i mir, izbila je tučnjava jer u diskoteci nije bilo mjesta za sve obožavatelje Lepe Brene
Vidi originalni članak

Na nedavnom koncertu Fahrete Živojinović (48) u švedskom Malmou zainteresiranih je bilo više nego što je bilo mjesta u diskoteci. Netom prije početka nastupa ispred ulaza je izbila masovna tučnjava. Uhićena su tri izgrednika, a dva policajca lakše su ozlijeđena. Oni koji su uspjeli pogledati nastup Lepe Brene, oduševljeni su atmosferom.
- Obećavam svim obožavateljima da ću ponovno krajem godine napraviti koncert u Malmou, tako da će moći doći i oni koji sad nisu uspjeli kupiti kartu. A što se koncerta tiče, moram istaknuti da je atmosfera bila nevjerojatna - izjavila je folk pjevačica za srpski Alo. Dodaje da joj je drago što je u Švedskoj i susjednoj Danskoj toliko prihvaćen balkanski etno pop.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • axlica 29.04.2009.

    ivkicaa vidjet ćeš kada se to dogodi ;)

  • seine 29.04.2009.

    neznam zasto ljudi koji ne slusaju takvu vrstu glazbe, uopce stavljaju svoj komentar. Mene sta ne zanima i ne trudim se otvarati, i davati svoje bezvezne komentare niti nekoga i njegov rad vrijedjam.Brena je zarila i palila,a vijerujem da i sad bi bilo isto,stadioni bi bili popunjeni do zadnjeg mjesta,kao sto se moze procitati da je tako i od ove turneje.Sa brenom sam plesala u maminim stiklama kad sam bila mala, danas plesem u svojima a nadam se da cu jos dugo......

  • Ivkicaa 29.04.2009.

    axlica, baš me zanima kakav bi bio tvoj komentar da su napisali da su se potukli fanovi od recimo Beyonce jer se isto tako tražila karta više? Mislim da se tučnjava nije dogodila zbog toga jer je to Lepa Brena nego jer je bilo premalo mjesta za sve koji su željeli na koncert.

Komentiraj...
Vidi sve komentare