To je to što me zanima!

Fanovi 'pljuvali' Emily: Fotkom si htjela osramotiti prijateljicu

Djevojke su pozirale u kupaćim kostimima, a pratitelji su Emily odmah optužili da je tu fotografiju objavila s namjerom da ispadne ljepša i mršavija od svoje prijateljice
Vidi originalni članak

Namjerno si objavila ovu fotografiju samo kako bi ti izgledala bolje, napisala je u komentaru pratiteljica Emily Ratajkowski (27). Manekenka i glumica na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj leži na plaži s prijateljicom koja je, kako misle njezini obožavatelji, 'malo punija' nakon čega se odmah našla na udaru kritika.

Djevojke su pozirale u kupaćim kostimima, a pratitelji su Emily optužili da je tu fotografiju objavila isključivo s namjerom da ispadne ljepša i mršavija od svoje prijateljice. 

- Zašto si to napravila? Ako je ta fotografija način da se osjećaš bolje i dobiješ više pratitelja, onda to nije u redu. Kakva si ti to prijateljica? - samo je jedan od mnogih negativnih komentara koje je manekenka 'zaradila' ovom objavom.

Međutim, ni Emily im nije ostala dužna, već im je u komentarima odlučila odgovoriti na optužbe.

- Ovi hetjeri nisu normalni. Samo zato jer ste navikli viđati određeni tip tijela na mom osobnom Instagram profilu, to ne znači da se samo on smatra 'idealnim' - napisala je Ratajkowski koja i inače često objavljuje golišave i provokativne fotografije na društvenim mrežama.

Njezini obožavatelji u posljednje je vrijeme često kritiziraju jer tvrde da je premršava pa time, kako kažu, promovira 'nezdrav izgled' među djevojkama kojima bi trebala biti uzor. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Živčenjakuša 21.03.2019.

    Nas tri prijateljice već 25 godina nikada se posvađale nismoJedna predebela,jedna normalna i jedna jako mršava.Objavljujem slike s njima jer ih volim i poštujem i nisu mi broj na vagi.

  • 18.03.2019.

    emily je odlična

  • kinezojapanac 18.03.2019.

    Badava obadvije ispumpane nivea lopte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare