To je to što me zanima!

Fanovi 'Prijatelja' nakon više od 20 godina otkrili Perryjevog oca

Perry stariji u seriji nije glumio oca svom biološkom sinu već Rachelinom partneru Joshui. Većini čak i najvećih fanova sitcoma promaknuo je ovaj podatak
Vidi originalni članak

Jedan od neosporno najpopularnijih sitcoma svih vremena, legendarni 'Prijatelji', imaju milijune die-hard fanova, no čini se da je i velikom dijelu i onih najvećih fanova ove humoristične serije uspio promaknuti jedan detalj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama čak 23 godine nakon što je epizoda 'The One With Rachel's New Dresss' snimljena hit tema je postala uloga oca Matthewa Perryja (51).

ČIJA VAM JE BOLJA? Mr. Bean tvrdi: 'Prijatelji' su mi ukrali predobru foru s puricom

Kroz godine su se u epizodnim ulogama u seriji pojavljivali Brad Pitt, George Clooney, Billy Crystal, Winona Ryder, Gary Oldman, Susan Sarandon i mnogi drugi slavni glumci, ali većina nije primijetila Johna Bennetta Perryja (80).

Perry stariji u seriji nije glumio oca svom biološkom sinu već Rachelinom partneru Joshui. U epizodi o kojoj se ponovno priča, Perry i njegova supruga iznenada se vraćaju kući i susreću sina i njegovu djevojku na kauču. 

John Bennett Perry već je više od 40 godina na holivudskoj sceni, a glumio je u mnogim filmovima i TV serijama. Neki od njih su 'George iz džungle', 'Najslađe stvorenje', 'Stažist' i 'Veronica Mars', no njegov sin ipak je napravio zvučniju karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fenjeri 26.01.2021.

    Jooooj kad vidim Jennifer Aniston odmah ozdravim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare