To je to što me zanima!

Fanovi prozvali Hailey 'zlicom', a Selena kaže: Budite ljubazni, molim vas. Svima želim dobro!

Manekenka je istetovirala isto slovo 'G' kakvo ima i Selena. Fanovi su primijetili i sličnost u odijevanju, a kažu i kako su uočili da Hailey pokušava oponašati Selenu čak i dok priča
Vidi originalni članak

Drama u kojoj su glavni akteri Selena Gomez (30), njezin bivši dečko Justin Bieber (29) te njegova supruga Hailey Bieber (26) i dalje ne jenjava. Fanovi smatraju kako netrpeljivost prema Seleni traje godinama, a Hailey ju je, kažu, u nekoliko navrata 'zlostavljala' na društvenim mrežama. Selena je sada prekinula šutnju i otkrila što misli.

POGLEDAJTE VIDEO:

@selenagomez

 

♬ [Standard] Healing music 10 minutes(1066638) - wiMu by Sho in Audiostock

Pjevačica i glumica zahvalila je svojim fanovima na podršci i pozvala ih da budu 'ljubazniji'.

- Hvala vam i sve vas mnogo volim. Duboko sam zahvalna za svakog od vas. Činite me nevjerojatno sretnom. Molim vas, budite ljubazniji i uzmite u obzir mentalno zdravlje drugih. Bila sam tužna i svima želim samo dobro - napisala je u komentarima videa na TikToku u kojem je snimila make-up tutorijal.

Video je izazvao lavinu komentara.

- Sad će Hailey kopirati i ovaj video - napisali su njezini fanovi aludirajući kako je Hailey godinama kopira. 

Nedavno je tetovirala slovo 'G' na istom mjestu gdje i Selena, oblači istu odjeću kao i Selena, a kada je pjevačica počela snimati kulinarski show, počela je i Hailey. Primijetili su i kako Hailey pokušava oponašati Selenu čak i u govoru.

Prisjetimo se, Hailey se posljednjih dana našla na udaru kritika zbog drame koja je nastala nakon što su se, kako fanovi tvrde, ona, Kendall i Kylie Jenner rugale Seleni Gomez u svojim TikTok videima i Instagram storyjima.

@runbts7_ God timing is always a right🪄 #selena #selenagomez #haileybieber #haileybaldwin #kyliejenner #exploremore ♬ Gods Timing Is always right - Nathaniel

Sve je krenulo sredinom siječnja kada su paparazzi uhvatili Selenu na plaži i objavili fotke njene 'nesavršene' figure.

Hailey, Kendall i Justine Skye tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su lip-syncale na zvuk koji je glasio:

- Ne kažem da je to zaslužila, ali božji tajming je uvijek ispravan.

HAILEY SE ŠOKIRALA Kendall Jenner priznala je što misli o braku Hailey i Justina: 'Iskreno, nisam to očekivala...'

Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hailey 'ljubomornom zlicom', na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu i da je iskoristila zvuk jer se nalazio u trendingu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Demetra ⚜💙_17 07.03.2023.

    Hailey pokušava oponašati Selen? Haha, dobar vic! Nego, ženska dobila od prijateljice bubreg i više ne priča s njom! To sve govori o tome tko je zapravo zlica!

  • PraznaSlama_1 07.03.2023.

    Sad se pravi fina, jel? Kak je frendica koja je donirala bubreg?

Komentiraj...
Vidi sve komentare