Obavijesti

Show

Komentari 0

Kendall Jenner priznala je što misli o braku Hailey i Justina: 'Iskreno, nisam to očekivala...'

Kendall Jenner priznala je što misli o braku Hailey i Justina: 'Iskreno, nisam to očekivala...'
4

Nakon što su izrugivale Selenu, internet ne prestaje pričati o slavnim BFF Kendall i Hailey. Obožavatelji se pitaju kako uopće mogu biti prijateljice

VIDEO

Nakon prošlotjedne drame između pjevačice Selene Gomez (30) i manekenke Hailey Bieber (26) na internetu su isplivale snimke iz 2020. godine, kada je Hailey sa suprugom Justinom Bieberom, ujedno i Seleninim bivšim dečkom, snimala video u kojem su razgovarali s njezinom najboljom prijateljicom Kendall Jenner o svom braku.

POGLEDAJTE VIDEO:

U videu je Hailey pitala Kendall je li očekivala da će ona i Justin završiti u braku na što je Kendall odgovorila negativno, što je izazvalo očitu promijenu manekenkinog izraza lica. 

- Jesam li očekivala što? Vas dvoje? Pa, iskreno... Ne. Nisam znala da ćete završiti skupa, ali nadala sam se. Hales je moja najbolja prijateljica i željela sam da se to dogodi zbog vas oboje - rekla je Kendall.

Obožavatelji su Haileyjnu reakciju odmah povezali s glasinama da su Kendall i Justin imali kratku aferu i zapitali se kako njih dvije uopće mogu biti najbolje prijateljice. 

Ova se trojka već nekoliko dana provlači po medijima jer su Kendall i Hailey navodno izrugivale Selenu zbog izgleda, a njihovi su suptilni ružni komentari bili usmjereni Seleninim kilogramima.

Selena Gomez opet se povukla s društvenih mreža: 'Ma nije me briga, prestara sam ja za ovo!'
Selena Gomez opet se povukla s društvenih mreža:  'Ma nije me briga, prestara sam ja za ovo!'

Obožavatelji su masovno podržali Selenu i manekenke prozvali "zlobnim djevojkama". Veliki broj obožavatelja ih je otpratio na društvenim mrežama i zapratio Selenu, koja je zatim postala najpraćenijom ženom na Instagramu.

80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Iako je ovom "titulom" s trona skinula upravo Kendallinu mlađu sestru Kylie, nakon svega što se dogodilo Selena je objavila da želi uzeti predah od društvenih mreža i da je "prestara za sve ovo". 

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO NEKOME REĆI DA TI SE NE SVIĐA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin