Show

Komentari 2

Fanovi prozvali Hailey 'zlicom', a Selena kaže: Budite ljubazni, molim vas. Svima želim dobro!

Fanovi prozvali Hailey 'zlicom', a Selena kaže: Budite ljubazni, molim vas. Svima želim dobro!

Manekenka je istetovirala isto slovo 'G' kakvo ima i Selena. Fanovi su primijetili i sličnost u odijevanju, a kažu i kako su uočili da Hailey pokušava oponašati Selenu čak i dok priča

Drama u kojoj su glavni akteri Selena Gomez (30), njezin bivši dečko Justin Bieber (29) te njegova supruga Hailey Bieber (26) i dalje ne jenjava. Fanovi smatraju kako netrpeljivost prema Seleni traje godinama, a Hailey ju je, kažu, u nekoliko navrata 'zlostavljala' na društvenim mrežama. Selena je sada prekinula šutnju i otkrila što misli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica i glumica zahvalila je svojim fanovima na podršci i pozvala ih da budu 'ljubazniji'.

- Hvala vam i sve vas mnogo volim. Duboko sam zahvalna za svakog od vas. Činite me nevjerojatno sretnom. Molim vas, budite ljubazniji i uzmite u obzir mentalno zdravlje drugih. Bila sam tužna i svima želim samo dobro - napisala je u komentarima videa na TikToku u kojem je snimila make-up tutorijal.

Video je izazvao lavinu komentara.

- Sad će Hailey kopirati i ovaj video - napisali su njezini fanovi aludirajući kako je Hailey godinama kopira. 

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Nedavno je tetovirala slovo 'G' na istom mjestu gdje i Selena, oblači istu odjeću kao i Selena, a kada je pjevačica počela snimati kulinarski show, počela je i Hailey. Primijetili su i kako Hailey pokušava oponašati Selenu čak i u govoru.

REUTERS 31-08-2021 10:26 #1

Prisjetimo se, Hailey se posljednjih dana našla na udaru kritika zbog drame koja je nastala nakon što su se, kako fanovi tvrde, ona, Kendall i Kylie Jenner rugale Seleni Gomez u svojim TikTok videima i Instagram storyjima.

Sve je krenulo sredinom siječnja kada su paparazzi uhvatili Selenu na plaži i objavili fotke njene 'nesavršene' figure.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Three's Company! Selena Gomez rings in ANOTHER Holiday with good pals Brooklyn Beckham and Nicola Peltz. **WEB EMBARGO UNTIL 12:30 PM ET on January 3, 2023**

Hailey, Kendall i Justine Skye tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su lip-syncale na zvuk koji je glasio:

- Ne kažem da je to zaslužila, ali božji tajming je uvijek ispravan.

Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hailey 'ljubomornom zlicom', na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu i da je iskoristila zvuk jer se nalazio u trendingu.

Najčitaniji članci