To je to što me zanima!

Fanovi se šale na račun haljine Ariane Grande: 'Ovo nije dobro, pa ona izgleda kao jastuk...'

Pjevačica Ariana Grande se na crvenom tepihu na dodjeli Oscara pojavila noseći glamuroznu, ružičastu haljinu dizajnera Giambattiste Vallija
Vidi originalni članak

Pjevačica Ariana Grande (30) prošetala je crvenim tepihom prvi put nakon četiri godine. Na dodjelu Oscara stigla je noseći ružičastu haljinu dizajnera Giambattiste Vallija. Dok su jedni hvalili njezino glamurozno izdanje, drugi su imali razne asocijacije na njezinu haljinu.

ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE Ariana Grande najavila je novu pjesmu nakon tri godine pauze

'Izgleda poput jastuka', 'Ljudi, pronašla sam svoju izgubljenu gumicu za kosu', 'Ovo ne izgleda dobro', pisali su pratitelji.

Inače, pjevačica je stekla velik broj hejtera zbog romanse s kolegom iz serije 'Wicked' Ethanom Slaterom. Glasine da su u vezi pojavile su se samo nekoliko dana nakon što je javnost saznala da se Ariana razvodi od Daltona Gomeza.

Ethan se također nedavno razveo od Lilly Jay, a zbog svega toga pratitelji nagađaju da su oboje varali svoje bivše partnere.

VEĆ JE VIRALNA Ariana Grande novom pjesmom odgovorila hejterima: 'Moj je jezik svet, ne komentirajte me'

Ethanova bivša supruga javno je prozvala Arianu kada je za Page Six rekla da pjevačica 'ne poštuje druge žene'. Nakon toga je Ariana izgubila 370 tisuća pratitelja u mjesec dana.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 12.03.2024.

    Mogla je imati bolju haljinu stvarno cudna haljina😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare