To je to što me zanima!

Fanovi zabrinuti nakon snimke s proslave Willisovog rođendana: 'Gdje mu je nestao prednji zub?'

Obožavatelji su zabrinuti za njegovo stanje nakon što je bivša supruga Demi Moore objavila video gdje slave s obitelji
Vidi originalni članak

Demi Moore (60), objavila je u ponedjeljak na društvenim mrežama video s proslave 68. rođendana Brucea Willisa, ali je njime zabrinula jedan dio njegovih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

EMOTIVNA OBJAVA Supruga Brucea Willisa: Danas je mom dragom rođendan, dan sam započela sa plakanjem...

Primijetili su na snimci da Bruce djeluje nekako nestabilno na nogama, odnosno da blago tetura i da se vide tragovi teške bolesti s kojom se bori, a uočili su i da mu nedostaje prednji zub. 

- Gdje mu je nestao prednji zub?; Suze mi idu kada ga vidim ovakvog; Ne izgleda mi dobro, baš sam tužan zbog toga - pisali su na Twitteru.

POVODOM 68. ROĐENDANA Demi Moore podijelila je dirljivi video: 'Sretan rođendan, Bruce. Sretna sam i volim našu obitelj!'

- Kako je moguće da mu nedostaje zub, pa čovjek ima milijune na bankovnom računu - komentirali su dalje, a neki dodali kako izgleda dobro, ali su znakovi njegove bolesti očiti.

DANAS SLAVI 68. ROĐENDAN Bruce Willis je prije glume radio opasne poslove, svirao je i usnu harmoniku, sada ima demenciju

Ipak, ispod objave prevladavaju uglavnom samo pozitivni komentari u kojima ljudi hvale Brucea kako se dobro drži i njegovu obitelj koja ga podržava i pomaže mu.

Podsjetimo, njemu je prošle godine dijagnosticirana afazija, bolest mozga zbog koje se povukao iz glume, a nedavno je otkriveno i da Bruce boluje od demencije

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Demetra ⚜💙_17 20.03.2023.

    Zbog čega ga ovakvog naslikavaju? Ostavite čovjeku dostojanstvo u bolesti!

  • Miss 19 20.03.2023.

    Previše slatkiša?

Komentiraj...
Vidi sve komentare