To je to što me zanima!

Fantastičan početak godine za Noelle: Objavila singl 'Bye bye'

Nikada ne znamo što nosi novi dan i gdje nas iza ugla čeka sreća ili nešto što će nam promijeniti život, kaže Noelle, čija je pjesma nominirana za MAC nagradu
Vidi originalni članak

Mlada i sve popularnija pjevačica Noelle objavila je svoj novi singl 'Bye Bye' s kojim je konkurirala za ovogodišnju 'Doru'. Iako nije prošla u nominacijama, Noelle nastavlja sa svojim planovima i polako priprema pjesmu s kojom će nastupiti na CMC festivalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Bye Bye' je vrlo radiofonična i energična pjesma koja u kombinaciji s plesnim pokretima najbolje ističe sav raskoš njenog talenta. Prema prvim reakcijama publike, glazbenih urednika na radio postajama i njihovih slušatelja, pjesmi se smiješi ulazak u sam vrh službene top liste HR TOP 40 kao što je to bio slučaj i s njenim prethodnim uspješnicama.

Nakon nastupa u polufinalu Supertalenta s plesnim studijom Illusion čiji je osnivač i voditeljica, Noelle je stekla nove obožavatelje i dobila brojne pozitivne komentare. Nedavno je primila odličnu vijest koja ju je jako obradovala i koja potvrđuje da je kao izvođač prepoznata i van granica Hrvatske.

PROMO Noelle: Recite „Mogu ja to“ i ostvarite sve što zamislite

Njena pjesma 'Mogu ja to' nominirana je za prestižnu regionalnu glazbenu nagradu MAC (Music Awards Ceremony) koja se krajem siječnja održava u beogradskoj Štark areni gdje će se okupiti sva poznata lica s regionalne glazbene scene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Noelle (@noelle__official_)

- Ugodno me iznenadila i razveselila vijest da sam nominirana za regionalnu glazbenu nagradu MAC (Music Awards Ceremony). To mi je bio najdraži novogodišnji poklon. Nije mala stvar biti u istom društvu s toliko jakih imena iz cijele regije. To mi puno znači i potvrđuje da sam na pravom putu, što mi daje dodatni poticaj da i dalje vrijedno radim na razvoju glazbene karijere. Nikada ne znamo što nosi novi dan i gdje nas iza ugla čeka sreća ili nešto što će nam promijeniti život. Svako tko želi može me podržati i glasati za moju pjesmu 'Mogu ja to' koja je nominirana za glazbenu nagradu MAC. Tko zna, možda i nastupim u beogradskoj Štark areni - zaključila je Noelle.

POGLEDAJTE VIDEO: 'VLADA RH' KUNE SE EUROM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare