To je to što me zanima!

Farma: Branka Cigiju priča o Oliveru, a Kiki se napio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Neven Ciganović se pokazao kao ugodan i pažljiv sugovornik. Naveo je Branku Mutti da se raspriča o aferi koju je imala s Oliverom Dragojevićem
Vidi originalni članak

Otkako je došao na 'Farmu' Cigi upozorava ženski klan da nisu bile fer prema Avi. Poslije je u torbi našao prezervative.
- OK, mislili su na mene. Na koga su još mislili kad su mi dali prezervative, to me zanima? Skužili su, napit ću vas i onda iskoristiti - šalio se stilist. Najviše vremena u razgovoru ipak je potrošio s Brankom Mutti. Pričali su o njenim brakovima, a poslije ju je Cigi naveo na razgovor o Oliveru Dragojeviću.
- A što misliš da napokon raščistimo misteriju i da dovedemo Olivera na 'Farmu' - upitao je je stilist. Otkrio da ga muči kako je mogla priču o aferi s pjevačem pustiti u javnost. Branka se pravdala da je dala intervju o svojoj životnoj priči.
- Ja sam samo izjavila da smo bili zajedno i da smo se voljeli. On je došao i živio u kući moga oca - rekla je Branka Cigiju. Dodala je da je tad Oliver napustio suprugu kako bi bio s njom. Cigija je mučilo što je Branka 'popiz...' jer su je počeli zvati 'štracom'.
- Zato što su govorili da Oliver nikad nije bio sa mnom. I da sam prostituka i da imam bordel - rekla je Branka i dodala kako je pjevačeva supruiga bila upoznata s time da ima aferu s njom.
- vjerujem ti, ali onda to nikada nije trebalo izaći van - zaključio je Ciganović.



KIKI SE UNEREDIO RAKIJOM
Sin Akija Rahimovskog zabavljao je sitnim ispadima sustanare do dugo u noć. Dobra glazba i rakija podigli su mu raspoloženje. Počeo je vikati da voli svoju suprugu,a farmeri su mu diskretno dali do znanja da mu je vrijeme za počinak. Došavši u spavaonicu, nije mogao naći svoj ležaj, pa su ga navodili pijanog u mraku. Umalo je pao preko kreveta. Prije spavanja još je stigao škakljati Žanine tabane tepajući im. Ujutro je Kiki zaključio da se dugo nije tako unakazio.
- Da nije bio mrak, išao bih s tobom vidjeti kak' rigaš, ali po mraku mi se nije dalo - rekao mu je Cigi dok ga je Jelena podsjetila na pijane epizode. Navodno je s nožem hodao po kući i skoro ga slomio, bacao je kobasicu po podu te htio baciti bocu vina u kameru.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • brangelina 25.04.2010.

    jooooooj Branka, boga ti, daj više čovika ostavi na miru neka živi svoj život, a ti živi svoj..... pa do kad????

  • SunTzu 25.04.2010.

    a sto, zato sto je homoseksualac ne znaci da lik nije normalan....

  • JerkoKC 25.04.2010.

    Tome je jedina šansa ta farma da pojede štogod toploga i da ima gdje prespavat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare