To je to što me zanima!

Farma: Ispala Josipa, koju je nadjačala Aleksandra

Josipa Pavičić i Aleksandra Grdić borile su se za ostanak na farmi. Aleks je izabrala igru snage i izdržljivosti. Morale su potezati uže unazad
Vidi originalni članak

Josipa je dobila dualisticu s kojom se borila za ostanak u "Farmi". Protivnica joj je bila Aleksandra Grdić, koja je izabrala dvoboj izdržljivosti i snage. Natjecateljicama su stavili remene na kojima je kopčama pričvršćeno uže. Morale su potezati uže unazad i uzeti potkove na drugom dijelu ringa. Pobjedila je Aleks, a Yo je zbog poraza morala napustiti show.
Davorin je sve lošije. Sve ga boli i požalio se svojim "cimericama". One su ga upozorile da ne smije ići van mokar piliti drva.
- To je vjerojatno početak upale pluća - rekao je Davorin. Navodno će u "Farmu" ući kraljica aerobika Nataša Bebić. Trebala je sudjelovati u showu na početku, ali se razboljela. Nataša će biti prva farmerica koja je naknadno ušla u kuću.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 29.03.2008.

    yo ti si carica,steta sto nije ispala alex.smrkla se kad je cula da je u duelu

  • Gara 29.03.2008.

    Realno gledajući pa nisu oni toliko loši..svi oni imaju mane ali imaju i vrlina..ah niko nije savršen..

  • 11 BILI 29.03.2008.

    Koja farma ma to je kurvanjska kuca u koju su dosli pederi i lesbejke.nadam se da imaju tamo kojeg tovara pa da tu aleksandru tovar jednom potegne medju one smrdljive guzove. uh gade mi se one bestije koje su pri rodjenju pale na sikiru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare