To je to što me zanima!

Farma: Jelena kritizirala umjetne grudi Maje Šuput

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelena Urukalo ne prestaje pričati o seksu. Stalno grli, mazi i masira zadovoljnog Svizca, a Dvina jedina ne govori o svojim seksualnim maštarijama
Vidi originalni članak

'Farmerice' neprestano pričaju kako im nedostaje “maženje”. Često ih sitnice podsjete na seks, a Jelena često ima upadice upućene Rafi poput: “Kada će gazda mene riješiti?!”.
- Koliko god ste mi zgodne, ni na sekundu vas nisam pogledao u onom smislu. Sve ste mi kao sestre - rekao je gazda Rafo.
Jelena mu je rekla: “Ne filozofiraj, u WC-u si na nas navalio!”.
- Molim? A to bi ti sigurno htjela - zbunjeno joj je odgovorio Rafo.
Osim što se okomila na Rafu i Svisca s kojim se stalno mazi, Jelena je javno kritizirala grudi Maje Šuput nakon što je Svizac rekao kako mu je ona "mrak cura".
- Sise su joj loše, nakon operacije je trebala nositi grudnjak, tu je fulala - stručno je poručila Jelena Maji.
Od kada je dobila buket ruža, Ivana Marić ne prestaje glasno govoriti da joj nedostaje dečko Vjeko.
Jelena i Alen su komentirali kako Dvina jedina ne priča o seksualnim maštarijama.
- Ma ona se sigurno dira i tako rješava seksualne napetosti - zaključila je Jelena, koja je prošli tjedan priznala da se samozadovoljava na farmi. Sviscu su pukle hlače, a Ivana mu je rekla da ima “baš slatku guzicu”

'FARMERI' ŽELE MESO PA ĆE ZAKLATI DVIJE KOKOŠI
Jelena, Dvina i Ivana bore se do kraja. Cijeli dan zajedno su učile praktikum jer znaju da je dualist Neno jako oštar protivnik.
- Isuse, mi možemo agronomiju nakon ovog upisati - zaključila je Dvina. Nakon što se Alen potužio Joži da mu fali mesa, ovaj mu je rekao da ubiju kokoš i pojedu je. Iako su u početku negodovali, odlučili su da će zaklati dvije kokoši. Žele iskoristiti njihovo meso koliko god mogu kako ne bi morali još ubijati. Jednu će ispeći s krumpirom. Dio druge će ispohati, a od ostatka će napraviti umak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miki4321 29.05.2008.

    Baš Maja dobre sise. Sto puta su joj bolje nego Ivanine. Maja je baš simpatična i lipa cura. Uvik vesela i dobro raspoložena. Pravi mali vrckasti anđeo.

  • me myself and i 24.05.2008.

    jelena=ludakinja,nemoze da podnese sta je niko ne je.e ni pola posto od muskih,a njene bajke iz vanjskog sveta su totalno suprotne,feme fatale pa je sad sva snuzdena i otrovna

  • saki 24.05.2008.

    ma neeeeeeeeeeee,ubila bi se da sa njom kavu moram popit,prisjelo bi mi...uff

Komentiraj...
Vidi sve komentare