To je to što me zanima!

Farma: Jelena 'navalila' na Josipa u kućici za gazdu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelena je prije spavanja posjetila Josipa u kućici za sluge te se pokušala s njim pomaziti. On ju je cijelo vrijeme odbijao govoreći da nije normalna
Vidi originalni članak

Nakon što je 'Farma' utonula u san, Jelena je otišla kod Josipa u kućicu za gazde kako bi bila malo nasamo s njim. U jednom trenutku manekenka mu je rekla da ju zagrli, a pjevač joj je odgovorio da je budalica.
- Jesi luda, to je nemoguće - rekao joj je Josip te joj poželio laku noć i nazvao je Jovanka.
- Ne, ti si Cvetko, a ja sam Lela - rekla mu je manekenka. Josip je se pokušavao riješiti. Rekao joj je da ode i da nije normalna.
- Baš si budala, samo što Cvetko leti na Lelu, a ovdje je suprotno - kroz smijeh joj je rekao. Jelena ipak nije odustajala od namjere da se pomazi s njim.
- Ajde prestani, stvarno si opičena - rekao joj je pjevač, a ona mu je odgovorila da neće. Na kraju su izašli van, a Josip ju je otpratio do velike kuće.

SLUGE SU MUTTI I ANTONIO
Moram vam prije svega reći da mi je strašno teško. Nadam se da ovo neće nitko osobno shvatiti i da mi to nećete uzeti za zlo, rekao je Josip i dodao da su sluge Antonio i Branka. Kao razlog zašto bira Mutti naveo je da Sabinu i Jelenu ne može, a Antonija je odabrao jer je ušao naknadno u 'Farmu'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • baha 31.05.2010.

    Gdje je kakav seks na videu ?

  • -mrvica- 31.05.2010.

    cura se napalila,pa proljeće je.......hahahahahhaah

  • 8dario1 31.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare