To je to što me zanima!

Farma: Kiki je pobijedio i odnio 250.000 kn nagrade

Kiki Rahimovski osvojio je nagradu od 250.000 kn u showu Farma. Osvojene novce planira uložiti u promociju svog albuma koji je nedavno snimio...
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati! Stvarno ovo nisam očekivao. Novac ću potrošiti na stan, djecu i suprugu, a ovo što mi ostane, uložiti ću u promociju novog albuma koji sam snimio, kazao je ushićeni Kristijan Rahimovski (28). Glazbenik je pobijedio u trećoj sezoni Farme i osvojio 250.000 kuna plus 19 dukata od kojih svaki vrijedi 1000 kuna. Kikija, koji je ozlijedio ruku na imanju nakon što ga je ugrizao magarac, prvo je zagrlio Josip Ivančić (32). Supruga Iva nije mogla sakriti uzbuđenje te ga je strastveno poljubila.
- Show me jako promijenio. Sada sam napokon shvatio koliko mi znači obitelj. Nisam mislio da ću biti tako smiren kad sam ugledao ženu, ali mi je vjera u Boga pomogla da se ostanem pribran - rekao je Kiki. On je za 16 posto glasova pobijedio pjevača Josipa.
- Kiki je bio moj favorit otpočetka i zaslužio je pobjedu jer ima obitelj i novci su mu potrebniji - rekao je Ivančić.
Osim nagrade od 250.000 kuna dobio je još 19 tisuća u protuvrijednosti dukata koje je zaradio tijekom showa. Nakon pobjede zajedno s drugim farmerima te Ivanom Hrvatskom otpjevao je pjesmu 'Farmer i roker'.

SABINA IMALA NAJMANJE GLASOVA
Prva farmerica koja je ispala bila je Sabina Čedić. Ona je skupila najmanji broj glasova, samo 1 posto, nakon nje ispala je Jelena Bosančić, a nakon toga i Ivo Amulić. Rekao je kako su ga u 'Farmi' životinje naučile više od ljudi. Najviše glasova osvojili su Kristijan Rahimovski i Josip Ivančić.
- Sretna sam što idem i što ću među svoje, ali ipak osjećat ću nostalgiju - rekla je Sabina prije dolaska u studio.
- Ne znam što će mi nedostajati, sve će mi nedostajati - rekla je Jelena. Josip je zaključio da nikad više neće tako nešto doživjeti. Jelena smatra i da je promjenila neke stvari na sebi, da joj je krenulo na bolje i da ju je iskustvo promjenilo. Kiki misli da je dokazao da je i sam glazbenik te osoba, a ne 'sin od Akija', kako je rekao.

AVA I NIKOL BILE ELIJEVE PLESAČICE
Dok su gledatelji čekali da se u studiju pojave posljednji farmeri, Elio Pisak zapjevao je, a Ava Karabatić i Nikol Bulat bile su mu plesačice te prateći vokali. Plesale su u zavodljivim kratkim žutim haljinicama.

JELENA: GAJIM SIMPATIJE PREMA JOSIPU
Na pitanje voditeljice u kakvom je odnosu s Josipom, Jelena je odgovorila da su u jako dobrom odnosu. Na pitanje da li želi biti u vezi s Josipm priznaje da gaji simpatije prema njemu. Branka Mutti Josipa je pak upitala zašto je Avina pisma pročitao ispred kamera, a ne zadržao za sebe kao džentlmen. On je otkrio da to nije napravio iz zlobe već je ponosan tip i Avu voli na jedan način pa je htio to podjeliti sa svima.

SABINA: JESAM, HTJELA SAM BRANKU PRILIJEPITI UZA ZID
Prije nego što je Branka Mutti odlučila s kim se želi boriti u dvoboju prošli petak, Sabina je rekla kako bi, ako bi je Branka odabrala, voljela prilijepiti uza zid u dvoboju. Nakon toga rekla je da joj je žao što je nije izabrala, a u studiju je potvrdila isto. Branka je tada odabrala Ivu Amulića te izgubila.

Top 5 skandala u "Farmi": Sve strasti, ljubavi i svađe

Idi na 24sata

Komentari 50

  • sulisa30 18.06.2010.

    Ja nisam ni za koga...ni ne gledam tu farmu! Za mene je to čista glupost!

  • mexton 18.06.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • user_38602 18.06.2010.

    jelena najgora tamo od njih.....ona i sabina...uf....a i ivo nije daleko.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare