To je to što me zanima!

Farmer Dragan: 'Nisam s Oljom, ali imam puno ponuda za brak! Za pravu ženu obrijao bih glavu'

Da budem iskren, već je nakon prvih emitiranih epizoda počela ta lančana reakcija i javljanje djevojaka preko društvenih mreža i želja da me upoznaju. To je daleko nadmašilo moja očekivanja, ispričao je farmer
Vidi originalni članak

Farmer 13. sezone showa 'Ljubav je na selu' Dragan Kežić (46) iz mjesta Otrić-Seoci blizu Ploča oduševio je gledateljice već u prvoj epizodi ovog realityja. Svojim humorističnim izjavama, a i atraktivnim fizičkim izgledom, ako je suditi po komentarima, privukao je pripadnice ljepšeg spola.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijale su za njega i nadale se da će pronaći ljubav i ženu kakvu zaslužuje, ali ovoga puta to mu se nije ostvarilo. U ponedjeljak navečer emitirana je posljednja epizoda ove sezone, a kandidatkinje s njegove, ali i ostalih farmi rekle su kako im je on najzgodniji farmer, što mu je itekako imponiralo.

Sad je za Slobodnu Dalmaciju ispričao kako mu je bilo sudjelovati u emisiji, je li odustao od ljubavi te s kime je ostao u kontaktu od kandidata i kandidatkinja. Od zarađenog honorara, priznao je, kupit će si jedan mali moped. Sa splitskom vampiricom Oljom u dobrim je odnosima, a njegova djeca su je super prihvatila kad je bila kod njih u kući jer je draga i zanimljiva. 

- Ona je žena s pojavom, stasom i glasom. Skrenula mi je pozornost na sebe već prvim dojmom kad sam je vidio. Odmjerena je, sve radi i govori sa stilom i karakterom. A povezali su nas još više ti partyji i techno muzika koje oboje volimo. Prije ovog showa nisam čuo za nju. Ali jednom mi je Facebook ponudio kao prijedlog za prijateljstvo pa sam je tako zamijetio, no nisam joj poslao zahtjev za prijateljstvo. Poslije, kad sam je upoznao u showu, bio sam iznenađen i odmah sam povezao o kome se radi - rekao je Dragan.

Iako s Oljom nije u romantičnoj vezi, prijatelji su, ali zato se teško brani od žena jer ponude nakon emisije dolaze konstantno. 

IŠAO U TURSKU NA ZAHVAT Farmer Dragan o presađivanju kose: 'Boljelo je, ali zadovoljan sam. Nagovorio me moj kum...'

- Da budem iskren, već je nakon prvih emitiranih epizoda počela ta lančana reakcija i javljanje djevojaka preko društvenih mreža i želja da me upoznaju. To je daleko nadmašilo moja očekivanja. Mnogima čak ne stignem ni odgovoriti jer stvarno ima previše zahtjeva. Tko zna, možda mi je promaknula neka savršena žena! Nekoliko puta sam dobio čak i neke ozbiljne ponude za brak - tvrdi. 

- Kad bih našao neku partnericu koja bi inzistirala da se ošišam skroz ili pustim kosu ja bih to napravio. Za pravu ženu ću učiniti sve, ali očekujem da je i ona spremna učiniti sve za mene.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • antun68 03.06.2021.

    ma kaj bi obrijao, tek si ju posadio, cuvaj to. ne daj se dragane !!!

  • 03.06.2021.

    Dnevna doza zatupljivanja.

  • EnnaBella 03.06.2021.

    Ljakse🤮🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare