Obavijesti

Show

Komentari 98

Farmer Dragan o presađivanju kose: 'Boljelo je, ali zadovoljan sam. Nagovorio me moj kum...'

Farmer Dragan o presađivanju kose: 'Boljelo je, ali zadovoljan sam. Nagovorio me moj kum...'
7

Cijeli 'pothvat' farmera iz 'Ljubav je na selu' stajao je oko 20.000 kuna, tvrdi. Sada svakih mjesec dana ide kod frizera na šišanje, što nije radio punih 20 godina pa se ne žali na bol na glavi i u novčaniku

VIDEO

Dragana Kežića gledatelji su upoznali u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Tražio je srodnu dušu i iako je kliknuo s nekim djevojkama, koje je zatim odveo na svoju farmu, priča nije imala sretan kraj. Ostali su prijatelji, a životnu partnericu nastavit će tražiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Olja podijelila slike iz mladosti

Pokretanje videa...

Olja Einfalt podijelila slike iz mladosti 01:26

Pretražujući Draganove društvene mreže mnogi su primijetili da je prije nekoliko godina presađivao kosu, a sad je za RTL ispričao o transplantaciji na koju je otišao prije tri godine jer je vrlo mlad izgubio kosu. 

- Nije me to što sam ćelav posebno opterećivalo, stajala mi je ta frizura na moje tijelo i moju figuru. Ali prije tri godine su moj kum i rođak radili presađivanje kose u Njemačkoj i meni je to bilo zanimljivo. Rekli su mi da to rade neki dečki iz Turske, da imaju ispostavu u Frankfurtu, ali da imaju kliniku u Turskoj. Onda sam se bacio u istragu i došao do kontakta u Istanbulu i sve dogovorio. Ne može nitko biti donor, mora biti baš vaša kosa. Morao sam slikati glavu; to sam napravio i rekli su mi da imam dobro donorsko područje i da će sve biti okej - kaže Dragan. 

Dragan je išao autobusom do Sarajeva, odakle je avionom otišao za Istanbul. Dočekao ga je vozač u limuzini, što je usporedio s dočekom za predsjednike. Idućeg dana otišao je u kliniku i napravio sve potrebne pretrage i informativni razgovor, a zatim je i operiran. 

- Operacija je trajala od devet ujutro do poslijepodne, s prekidima. Zahvat se radi pod lokalnom anestezijom. Bolno je dosta, i te injekcije i vađenje folikula sa strane... Čupaju dlaku po dlaku, imaju te neke male strojeve. Izvade je s korijenom i presade gore. Ja sam vadio nekih 8000 folikula. Svaki taj folikul izvade, onda buše rupice po tjemenu i onda pincetom sade - kaže farmer te dodaje kako se dva tjedna nije mogao namjestiti za spavanje od boli.

'Gepek majstor' opet obara: U autu priredio romantičnu večeru pa je za nagradu dobio poljupce
'Gepek majstor' opet obara: U autu priredio romantičnu večeru pa je za nagradu dobio poljupce

Za otprilike dva tjedna presađena kosa mu je otpala i počela je rasti nova. Nova frizura ga je, kaže, s prijevozom, koštala oko 2700 eura, a njome je itekako zadovoljan: 

- Sad moram svakih mjesec dana ići kod frizera, makar nisam zadnjih 20 godina bio kod frizera!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci