To je to što me zanima!

Farmer Jovan se pohvalio: Nova djevojka je konačno na vidiku...

Pomalo zaboravljeni 'fatalni Jovan' ispričao je kako je napokon pronašao novu ljubav. Dodao je da na farmi i dalje ima puno posla, a da će na more otići samo ako uspije ostaviti nekome konje na par dana
Vidi originalni članak

Farmera Jovana Karapandžu (33) vjerni pratitelji agro realityja 'Ljubav jer na selu' mogli su upoznati u 10.-oj sezoni tog RTL-ovog showa kad je srodnu dušu i ljubav pokušavao pronaći među kandidatkinjama koje su se prijavile, no tada mu to nije pošlo za rukom. 

POGLEDAJTE VIDEO O LJUBAVI NA SELU: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je sezonu tada započeo strastvenim poljupcima s osebujnom Paulinom (40), a onda je i okončao ponovno u klinču sa svojom miljenicom koju je ranije izbacio iz natjecanja, požalio se kako priča nije zaživjela nakon snimanja te da je sam.

FARMER IZ 'LJUBAVI NA SELU' Jovan: 'Ostao sam u selu sam. Slavonija umire, a filozofirate'

Ipak, pomalo zaboravljeni 'fatalni Jovan' RTL-u je ispričao kako bi se sada i to trebalo promijeniti. Dodao je kako na farmi i dalje ima puno posla, a da će na more otići samo ako uspije ostaviti nekome konje na par dana.

- Bilo je nešto kratko i slatko. Ali, evo, nova je djevojka na vidiku za sada - otkrio je samozatajni Jovan, koji je pojasnio kako je nova odabranica na jednoj od njegovih fotografija, ali nije htio precizirati na kojoj. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kajzer/soze/80🇷🇸 25.06.2020.

    Sigurno.. Eno je iza ćoška, čeka princa na belom konju 😂

  • BabaYaga 25.06.2020.

    Je l' taj vidik negdje na horizontu?😁

  • Alrg1 25.06.2020.

    Fatalni Jovan???🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare