To je to što me zanima!

Farmer Krunoslav čeka ljubav, a za izgled ne mari: 'Tražim ženu s kojom ću dijeliti i dobro i zlo...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uskoro počinje nova sezona showa u kojem farmeri traže srodne duše, a zasada traju prijave kandidatkinja. 'Djevojke koje će mi poslati pismo mogu očekivati toplu dobrodošlicu. Kod mene će se osjećati kao kod kuće', rekao je Krunoslav
Vidi originalni članak

Krunoslav Pavlaković (49)  iz Cvetkovića kraj Jastrebarskog nije imamo hrabrosti prijaviti se su show 'Ljubav je na selu', umjesto njega to je učinila njegova starija kći, kako prenosi RTL.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Meni je bilo neugodno, ali kći me nagovorila i prijavila. Gledao sam dosad 'Ljubav je na selu' kad god sam mogao, zanimljiva mi je emisija i tko zna, možda i ja pronađem nekoga za sebe - kaže Krunoslav.

OTKRILI SU KAKO ŽIVE Zoran i Suzi iz 'Ljubav je na selu' uživaju u bračnoj idili, a on ju je zbog majke prosio čak dva puta

Nakon propalog 22-godišnjeg braka, Krunoslav je već šest godina sam, no sada mu je dosta samoće pa je odlučio pronaći srodnu dušu pomoću emisije.

- Jabuka može biti lijepa izvana, a iznutra tko zna kakva je! Može biti loša, iako izgleda lijepo. Tako da izgled nije najvažniji. Tražim ženu s kojom ću se međusobno poštovati i dijeliti dobro i zlo. Važno mi je da smo složni, da sve zajedno radimo. Nikoga neću tjerati da radi, a ni meni nije nikakav problem usisati ili oprati suđe, sve znam - rekao je Krunoslav.

- Djevojke koje će mi poslati pismo mogu očekivati toplu dobrodošlicu. Kod mene će se osjećati kao kod kuće. Ako se kojoj svidim, i ona meni, gradit ćemo odnos na poštovanju i ljubavi - dodaje Krunoslav.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • faaf 16.07.2021.

    kakvi su ni rodjena ih majka ne voli, a kamoli bi se zenili obicni padavicari

  • Cirenac 16.07.2021.

    Tko traži,taj i nađe.

  • 16.07.2021.

    Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare