To je to što me zanima!

Farmeri 'pukli': Kozi su obojali rogove, a onda obojali i sebe

Nakon što se Ivica malo zaigrao te tako bojama s kojima su prošlog tjedna farmeri bojali drvene igračke koje su izrađivali, obojio kozi rogove, zadruga ga je osudila
Vidi originalni članak

Farmere je posjetila i Mia, no iznenadila se ugledavši dvije šarene glave – Ivanovi i Ivičinu. 

Naime, njih dvojica su odlučili jedan drugome obojati kosu upravo tim bojama te tako dati kozama koje su odvedene s farme, potporu. - Ovo je znak potpore kozama kojima sam ja ofarbao rogove - izjasnio se Ivica.

Iako je Ivanu bilo smiješno to što je Ivica obojao kozi rogove, rekao je Miji da nije bio svjestan koliki je to problem. - Da smo znali da će to takvu pompu napraviti, ne bismo to napravili - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • šator 02.12.2015.

    cudne izjave dvojice ivice i ivana sta ce im toliko zivotinja samo krave i kokoske ,za mlijeko i jaja ,mislim da bi se farma trebala zvati ivica i ivan jer su izrezirali sve u farmi ,tako su i zene bubicu i blazenku okrenuli ,za svoju korist ,koja to moras biti zivotinja da ides farbati koze ,i na to pristanu bubica i blazenka ,to vam je isto kao da kucnom ljubicu osjecete nokte ili psu dlake koje ima za osjetilo njuha,stvarno su pretjerali i dabe faks ivanu ,kada nema u glavi..

  • Sandra Kranjčec 02.12.2015.

    A sta rade od muhe slona.Ok zezali su se doboli kaznu i bok.One ljigave babuskare su stetnije i od Azbesta.......i sranj po dvoristu pa stanga...nista.Ajde bedastoce.

  • mazaluna 01.12.2015.

    Treba im uzeti hranu.samo kruh i mlijeko,pa da vidimo da li će i dalje podržavati ideje onog bolesnog dalmoša???'I naravno odmah je objesio slike svoje djece na zid ,da bi se prikazao kao "nježan" otac moš mislit FUJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare