To je to što me zanima!

'Farmeri' zahtijevaju hitan razgovor s producentima

Pas kolje i natjerava kokoške, one su zbog toga pod stresom i ne nesu jaja pa je hrane sve manje. Zvijezde više nemaju ni dovoljno vode...
Vidi originalni članak

Zvijezde na farmi izluđuje nestašica vode i hrane. Ne mogu trpjeti takve "neljudske uvjete" pa su zatražili hitan razgovor s producentima showa kako bi im se požalili. Pas im je 'poludio' i kolje kokoše. One su pak zbog prevelikog stresa prestale nesti jaja. Hrane je sve manje, a i voda je postala veliki problem. Sudionici showa ne pridržavaju se vlastitih ograničenja koja su zadali u vezi trošenja tekućine. Neki, poput Aleksandre, Dvine i Hane, već su najavili i odlazak iz showa ukoliko se stanje ne promijeni. Sudionici showa s producentima su htjeli razgovarati i kad ih je napustio Deen. Vjerovali su kako je bosanski pjevač izbačen na nepošten način. Situacija se, nakon razgovora s producentima, ipak smirila.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • anyca 21.03.2008.

    dragi komentatori tzv. farma nalazi se na lipoveckoj cesti izmedu ivanic grada i dugog sela i NE ZIVE u toj drvenoj kuci niti seru u poljski wc naime oni zive u fensi zdanju pored a za snimanje se preseravaju po dvoristu... cak im se i obleka koju nose siva po narudzbi. kao da bi bosanska paris za neku sicu srala u prirodi... ma daj.... ma za koje novce...jadna lisa ona je najbolja i najvrijednija!!!

  • Tyler_Durden 21.03.2008.

    jadne koke pored ove stoke

  • goetia 21.03.2008.

    kako su gadne

Komentiraj...
Vidi sve komentare