To je to što me zanima!

Favorit je izletio iz showa: 'Na 'Farmi' mi je bilo dobro, ta vrsta reality programa me privlači...'

Na mjesto gdje ne postoji zavist, ljubomora i mržnja. A ako želite države, to su Gvatemala, Namibija, Benin, Mongolija, Papua Nova Gvineja.. I još desetke drugih, odgovara putopisac Juka na pitanje gdje bi putovao...
Vidi originalni članak

Gledatelje reality showa “Farma”, sudeći po njihovim komentarima, šokiralo je ispadanje jednog od favorita natjecanja, Splićanina Jurice Galića Juke. Vidjeli su ga minimalno u finalu, ako ne i kao pobjednika, no ipak nije uspio u svojem naumu... Ali to ga nimalo ne smeta. Dapače. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo mi je ok. Bio sam bez mobitela, jeo sam zdravo i naučio nešto novo. Gdje ćeš bolje - kaže nam u startu razgovora Juka, a nas zanima kako mu je pao dulji boravak na jednom mjestu, jer je naviknut na česta i egzotična putovanja.

- Obzirom na to da je vrijeme pandemije, ionako ne bi mogao putovati pa mi je Farma i dobro došla. Osim toga, granice su u našim glavama i srcu. Ja svaki dan putem negdje i dobro mi je - kaže Juka, kojem su na “Farmi” najdraži bili Prince, Marina & Maja, a sitnih zamjerki imao je tek prema Zoranu, no kaže nam da mu je sve oprostio.

Do sad je obišao 70 zemalja. Ima li neko mjesto na koje stvarno želi otputovati, a da još nije stigao?

- Na mjesto gdje ne postoji zavist, ljubomora i mržnja. A ako želite da nabrojim države, to su Gvatemala, Namibija, Benin, Mongolija, Papua Nova Gvineja.. I još desetke drugih... - kaže nam putopisac, mnogima poznat i kao autor legendarnog bloga “TheMladichi”.

TENZIJE SU SVE JAČE Princeu nedostaje Juka, a zbog svađe izašlo još troje kandidata

Vratimo se na putovanja, jer kad već na njih ne možemo, da bar iz prve ruke doznamo zanimljivosti od nekog tko je puno toga prošao.

- Cijela Azija je Bogom dana za putovati. Uživam u tom dijelu planete. Ipak, Indija me dvostruko rasplakala. U nekoliko trenutaka od sreće i u još toliko od tuge kada sam u slamovima (predgrađa) vidio prizore iz devetog kruga pakla. Čile je imao sve. Od Anda i oceana, preko ledenjaka Patagonije i pustinje Atacama, sve do misterioznog Uskršnjeg otoka - kaže Galić, koji se sa svakog putovanja vrati s novom tetovažom.

A postoji li neki narod koji ga je posebno oduševio svojim pristupom?

- Ne postoje dobri i loši narodi već pojedinci. Najpozitivnije iskustva s ljudima sam imao u Iranu - kaže Juka.

Ponovni ulazak u neki reality show ne otpisuje.

- Sve su to mogućnosti i prilike. Naravno, ne bih ušao u bilo koji reality, ali “Farma” ili primjerice “Survival” su mi privlačni - kaže nam za kraj razgovora Juka, čije društvene mreže ‘kriju’ sjajne fotke iz najzabačenijih dijelova naše planete...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zolymedimurje@gmail.com 26.10.2020.

    Farma je nula bodova odkada Juka izide. Bez njega je sve mrtvo. Ona dvojica alkoholicara i z Bjelovara i onaj skrmetom iz Šibenika kak dodose gledanost opade. Juku vratite

  • jamesbond7777 26.10.2020.

    Imas jos,, ljubav na selu, brak na prvu, Pa brak na drugu, mist savrseni, ima da se još bar 2 sezone vrtis po niskobudetnim emisijama🙄🙄🙄mada iskreno ne znam ni ko si, ne gledam to... Ali vidim da za posao nisi😎😎😎

  • croatian from federation.. 26.10.2020.

    Zanimslo bi me kako Juka financira ta sva svoja puovanja?sta mu je profesija ili zanat sa cim zaradjuje novce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare