To je to što me zanima!

Feminnemke su počele prije 18 godina, 'treća' članica uvijek je bila problem pa su se raspale

Djevojke su u ožujku ove godine predložili Niki Antolos vraćanje na scenu, što je ona s veseljem prihvatila
Vidi originalni članak

Feminnemke su se vratile na scenu, vijest je koja je oduševila njihove obožavatelje. Prošlo je deset godina otkako se grupa raspala, a sad su presretne što će opet skupa zapjevati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grupa Feminnem osnovana je 2004. godine i činile su je Ivana Marić (39), Neda Parmać (37) i Pamela Ramljak (42). Na Eurosongu 2005. u Kijevu djevojke su nastupale s pjesmom 'Call Me' i osvojile 14. mjesto za Bosnu i Hercegovinu. Ipak, krajem 2007. Ivana je napustila grupu i započela samostalnu karijeru.

Nedi i Pameli nije preostalo ništa drugo nego krenuti u potragu za trećom članicom. Imale su brojne audicije, a na kraju su se odlučile za Nikol Bulat (34). Nikol je bila članica benda dvije godine i u tom periodu djevojke su imale nastup na Dori i izbacile su nekoliko pjesama. Međutim, Bulat se očito nije najbolje uklopila u grupu pa ih je krajem ljeta 2009. napustila.

Neda i Pamela ponovno su tražile novu članicu i pronašle Niku Antolos (32), koja je svoju karijeru započela 2009. u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Iduće godine djevojke odlaze na Eurosong s pjesmom 'Lako je sve' i osvajaju 13. mjesto. Pred kraj 2011. objavljuju singl 'Subota bez tebe', koji je kod publike odlično prihvaćen.

Raspale su se u veljači 2012., ali ostale u dobrim odnosima. U narednim godinama mnogi su htjeli opet vidjeti djevojke zajedno, ali tek su prije nekoliko mjeseci Neda i Pamela počele o tome ozbiljnije pričati. 

PAMELA, NEDA I NIKA Grupa Feminnem se vratila na scenu nakon 10 godina pauze

U ožujku su sve predložile Niki, koja je s oduševljenjem prihvatila povratak benda. 

POGLEDAJTE VIDEO S PAMELOM RAMLJAK U TRUDNOĆI: 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ifana 18.05.2022.

    Vratite Ivanu a ne ovu grbonosu bogomoljku

  • Špresa 18.05.2022.

    Ona Nikol Bulat je djelovala tako nekako smiješna, a najantipatičnija je bila Ivana Marić, a Nika Antolos djeluje nekak' draga ženskica

  • ×××× 18.05.2022.

    Lako je sve, Subota bez tebe, Sve što ti nisam znala dati, Volim te mrzim te, Poljupci u boji, Sve što ostaje,... Mnogo divnih hrvatskih pop pjesama, šteta što mnogi ne znaju cijeniti naše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare