To je to što me zanima!

Fergie i Josh Duhamel dobili su sina i dali mu ime Axl Jack

Majka i beba dobro su i oporavljaju se nakon porođaja. Dječak je pri porođaju težio 3458 grama. Duhamel je navodno cijelo vrijeme bio uz suprugu i podržavao je
Vidi originalni članak

Axl Jack Duhamel pri porođaju je težio 3458 grama. Fergie (38) dječaka je rodila carskim rezom u četvrtak u bolnici u Los Angelesu. Majka i beba dobro su i oporavljaju se nakon porođaja. Josh Duhamel (40) cijelo je vrijeme bio uz suprugu, piše Us Weekly

Pjevačicu su fotografirali dok je stigla u bolnicu na dogovoreni carski rez. Nakon porođaja oporavljat će se u apartmanu u kojem je boravila i Kim Kardashian.

Josh i Fergie počeli su hodati u rujnu 2004. nakon što je ona gostovala u njegovom showu. U vezi su bili pet godina i zatim se 10. siječnja 2009. vjenčali. 

- Spremni smo za rođenje svog prvog sinčića. Veselimo se i jako smo uzbuđeni - prošli je tjedan pričao Duhamel. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Sol Invictus 30.08.2013.

    Trostruki Axl bi rekla Milka...

  • MyaMikic 30.08.2013.

    svaka cast BAS MI JE DRAGO! TO JE NAJVECA SRECA KOJU COVJEK MOZE DOBITI!

  • vrsni_astrolog 30.08.2013.

    fergie,ovan i jack, škorpion, kao što rekoh najveća sexualna privlačnost je između ova dva znaka, dobri temelji za dugotrajan brak ako ovca obuzda agresiju i manipuliranje a škoriopn ublaži svoju zajedljivost i kontroliranje (sličan par doris dragović- ovan i suprug mario-škorpion....)

Komentiraj...
Vidi sve komentare