To je to što me zanima!

Festival Terraneo Šibenik će pretvoriti u vodeću destinaciju

Od utorka do subote 120 izvođača će se izmijenjivati na tri pozornice i dva hangara. Osim svjetski renomiranih izvođača posjetitelji će moći uživati u brojnim partijima...
Vidi originalni članak

Festival Terraneo od utorka do subote pretvorit će Šibenik u jednu od vodećih europskih glazbenih destinacija.  Na prvom izdanju tog događaja 120 izvođača će se izmijenjivati na tri pozornice i dva hangara u krugu nekadašnje vojarne Bribirski knezovi, a među njima  svjetski renomirani Nouvelle Vague, The National, La Roux, The Thermals, Janelle Monae, The Baseball Project, The Raveonettes, Crystal Castles, Mogwai, veterani The Fall. Bit će tu i The Bambi Molesters, Overflow, Dubioza Kolektiv i mnogi drugi koji nešto znače na regionalnoj sceni, partyiji do jutra, brojne radionice s ekološkim predznakom, predavanja, vježbe, kao i mogućnost kampiranja.

- Terraneo nije još jedan ljetni festival, uzmite sve što ste ikada tražili od ljetovanja i dodajte mu privlačne bendove koje ste oduvijek željeli slušati pod vedrim noćnim nebom hrpu zabavnih sadržaja i radionica te jednu lijepu ekološku priču - poručuju organizatori.

Više o svemu na web stranicama festivala http://www.terraneofestival.com/hr/Default.aspx

Idi na 24sata

Komentari 2

  • malmo1 09.08.2011.

    triput hura za Matu :-))))))))))))))))))

  • dea333 08.08.2011.

    to se ne događa u solarisu,al dobro,neka vam je

Komentiraj...
Vidi sve komentare