To je to što me zanima!

'Oživjet' će pokojnog Heatha Ledgera zbog nastavka filma?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Redatelj Christopher Nolan želi uz pomoć scena koje je pokojni glumac snimio, a nisu bile uvrštene u film 'Vitez tame' iz 2008., 'oživjeti' Heatha u novom Batmanu
Vidi originalni članak

Redatelj Christopher Nolan navodno planira 'oživjeti' lik Jokera kojeg je u 'Vitezu tame' glumio pokojni Heath Ledger. To želi napraviti uz pomoć scena koje je Leadger snimio za film iz 2008. godine, a koje nisu bile iskorištene. Nolan će po treći put režirati film iz franšize o Batmanu, a naslov će biti 'The Dark Knight Rises'. 'Oživljavanjem' mrtvog glumca želi stvoriti kontinuitet između filmova te odati počast Ledgeru. Američki mediji pišu da bi se glumac pojavio samo u kraćem dijelu filma te da je ideja o njegovom 'oživaljvanju' još u ranoj fazi. 

Pokojni Australac u veljači prošle godine postao je drugi glumac u povijesti Oscara koji je posthumno nagrađen nagradom Američke filmske akademije. Ledger je umro u New Yorku u siječnju 2008. godine od predoziranja lijekovima koje je dobio na recept.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zgja 01.12.2010.

    genijalan mladi glumac je bio, a da je ostao ziv, ne bi mu bilo kraja.... Heath, r.i.p.

  • vaha-tips 01.12.2010.

    ------najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • sara100 01.12.2010.

    kao joker je bio bezveze,a ova velika ljubav Hollywooda prema njemu od kad je umra je stvarno ljigava.Iskreno predozira se,a nije umra spašavajući dičicu pa ne tribaju ovakve licemjerske ode njegovom liku i djelu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare