To je to što me zanima!

Filip Detelić za 24sata o prvoj voditeljskoj ulozi: 'Uživam, ali jedne stvari me baš jako strah'

Prvi put je u ulozi voditelja u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato', no kaže kako mu je sve lako uz mentora Igora Mešina
Vidi originalni članak

Prošli vikend započela je nova sezona popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a uz nove kandidate tu je i novi voditeljski par. Uz Igora Mešina, novu sezonu vodi glumac Filip Detelić, kojemu je ovo prva voditeljska uloga.

- Zvali su me na audiciju i prva reakcija mi je bila: 'Kud baš ja, pa ja to neću moći', ali drago mi je što sam otišao i, evo, ispalo je sve super - rekao nam je Filip.

Motivacija mu je bila, kaže, probati nešto novo i drugačije. Iako je glumio u raznim projektima, ovo je za njega, priznaje, sasvim novo iskustvo kojemu se raduje. Uz sebe ima iskusnog Igora Mešina, s kojim je i dobar prijatelj.

POGLEDAJTE NASTUPE ANKETA Tko vam je bio najbolji u drugoj epizodi emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'? Recite nam

- Daje mi savjete i uvijek je tu za mene i izvan showa. Kolega i veliki prijatelj. Uz njega sam, tako da mi nije ništa problem. Uživam! - priznao nam je Filip.

Inače, Filip i Igor surađuju i u kazalištu, a s ostalom ekipom na setu odmah je kliknuo.

- Gorana i Enisa znam otprije, a evo upoznao sam Mineu i Maria. Veliki profesionalci i dragi ljudi. Kandidati su mladi i mlađi od mene čak, tako da se ja uz njih osjećam super - ispričao nam je Filip.

Uz dobru ekipu lakše se radi, a s time se slaže i Filip, koji kaže kako mu je ovo zaista gušt.

- Možda vam zvuči čudno, ali nije mi ništa zahtjevno. Kako bi rekao Mešin, u voditeljski posao se putem zaljubiš, pa evo i ja se zaljubljujem - govori Filip.

Priznao nam je kako je gledao show od prve sezone, a iako su mu svi bili super, najviše pamti nastupe Marija Petrekovića. Za njega kaže da je pravi majstor. Iako ćemo Filipa gledati svaki vikend na malim ekranima, nije zapostavio i svoju prvu ljubav - kazalište.

- Radim i na glumačkim projektima u svom Kerempuhu. Tamo se osjećam kao doma. Sad imam i jednu premijeru, paralelno radim predstavu s Ecijom Ojdanić. Stvarno je gust raspored! Svog favorita u "Tvoje lice zvuči poznato" nije htio odati, a nada se kako neće dobiti zadatak "uskočiti" u neku masku.

POGLEDAJTE NASTUP ANKETA Sviđa li vam se nastup pobjednika Alena Bičevića?

- Nadam se za dobrobit showa da me nikad neće tražiti. Ne znam pjevati, a to mi je toliko žao što ne znam, ali baš ružno zvučim. Ne bih se volio sramotiti - našalio se Filip.

Zadovoljan ekipom i novim izazovom u svojoj karijeri, veseli Filip se nada kako njegova voditeljska priča neće stati samo ovdje.

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Antonija Šola svojom izvedbom oduševila Mineu pa ju nagradila zagrljajem: 'Hvala ti na ovome'

- Ako me pozovu još negdje voditi, rado ću pristati. Stvarno su mi svi super, od teta čistačica do ljudi iz produkcije. Svi su dragi i volio bih s njima surađivati i dalje - zaključio je Filip.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 55555 13.03.2024.

    odličan i zanimljiv

  • mrTrobec 12.03.2024.

    Detelić u detelinu,nema kod nas dobrih glumaca

  • dario565 12.03.2024.

    Bolje mu ide gluma, naporan je ko voditelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare