To je to što me zanima!

Filip iz 'Braka' oštro o Alanu: 'U njegovoj glavi jedino moja baka još nije bacila oko na njega...'

Alan je u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' spojen s Danijelom. Na posljednjoj večeri oko je bacio i na druge žene
Vidi originalni članak

U posljednjoj emisiji 'Braka na prvu' svi parovi su se okupili na zajedničkoj večeri, a neki su kandidati škicali i tuđe žene. Alan je tako bacio oko na Nikolinu pa malo na Klaru, a onda i na Tamaru.  Kasnije je zaključio da je Filip bacio oko na Danijelu te joj poručio kako joj je široko polje. Filip je sada komentirao Alana.

'SAMO SMO PRIJATELJI' Filip iz 'Braka na prvu' Tamari šalje tajne znakove? Uz osmijeh joj poručio: 'Vrata su otvorena'

- Imam svoju ženu tako da ne bacam oko na nikoga - rekao je Filip za RTL.

Filip je otkrio i što misli o Alanovoj tvrdnji da se Tamara zagledala u njega.

- Ne znam zna li Alan uopće govoriti istinu, u njegovoj glavi jedino još moja baka nije bacila oko na njega - rekao je.

Prisjetimo se, Alan je u sociološkom eksperimentu spojen s Danijelom, a s njom se malo svađa, a malo ju obožava. Prigovorio joj je čak i za psa, a ona je zaključila da je ljubomoran na njenog kućnog ljubimca. 

'BIO JE AGRESIVAN' Josip iz 'Braka' otkrio zašto je otišao u hotel i zbog čega su se on i Karmen posvađali: 'Laže!'

- Na prvu mi je Alan bio simpa i interesantan, a kasnije mi je smetala ta kombinacija kritika i izjave ljubavi. Od ovoga braka očekujem dobru zabavu - priznala je Danijela za 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • daj mi pištolj da se ubijem drugoga problema nemam 05.04.2024.

    Alana sam nekidan kod Kušlanove vidio na tramvajskoj sa "ženom" od onog fitness jazavca.Ono kad ti neugodno slušat ga, kakav je to narcis,ajme majko.

  • eka mala 04.04.2024.

    Alan je umišljena,narcisoidna sirovina,ima ego kao neboder,nije mi jasno na osnovi čega,niti jedna žena koja je imalo pametna,ne bi bila s njim,on je školski primjer muškarca koji samo sebe voli,,žene su mu trofeji jer sebi ili nekome mora dokazati da ima toliki šarm da bi ga svaka htjela!A ne bi!Ja prva ne bi!

  • jagodaxy 04.04.2024.

    A tko je Filip..taxista iz zagreba koji je zadnji put imao curu sa 18 😂😂 kaze ne voli se ljubit ni grlit..stari moj neznam ja cemu je tebe ucila baka a kaj tvoji frendovi 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare