To je to što me zanima!

Filip poljubi Marinu, a Višnja je saznala da je plemićke krvi

Nikola i Barbara u strahu skrivaju svoje dvojbe oko vjenčanja. Ako će se oženiti Barbarom, Nikola želi da Marina taj dan nikako ne bude u njegovoj blizini
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne' Višnja prizna Miri da je njezina majka kći Otona Šepera. Miro ne može sakriti iznenađenje što je oženio groficu, no Višnja ga zamoli da nikome ne otkriva tajnu. Ivan i Nena odlučili su priznati istinu Marini, no Brigita je već suočava s jednom surovom činjenicom - da ju je Ivan napustio zbog Nene. Iako Marina u to ne želi vjerovati, Birigita joj uspije ubaciti tračak sumnje.

Nikola i Barbara u strahu skrivaju svoje dvojbe oko vjenčanja. Ako će se oženiti Barbarom, Nikola želi da Marina taj dan nikako ne bude u njegovoj blizini. I dok Valentina uvjerava Filipa da Marini pokaže što osjeća, zaljubljeni Nikola shvaća da na vjenčanju neće moći izbjeći Marinu jer je zaposlena na svadbi.

Ivan za to vrijeme pokušava spriječiti Barbaru da se uda za Nikolu, a u Filipu se, nakon poljupca s Marinom, probudi nada da bi njih dvoje ipak mogli biti zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare