To je to što me zanima!

Filip Vidović dobio gips, njegov ostanak u showu je upitan

Glumac Vidović je tijekom plesa u showu ozlijedio nogu. Na binu se vratio s gipsom, a večer je proveo na Hitnoj u zagrljaju zaručnice
Vidi originalni članak

Tri dana prije početka showa “Ples sa zvijezdama”, glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) je tijekom probe slomila nos plesnom partneru Gordanu Voglešu. U nedjelju smo svjedočili novoj plesnoj ozljedi, onoj glumca Filipa Vidovića (31), i to u prijenosu uživo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Filip i njegova mentorica Paula Jeričević favoriti su od početka, a za petu emisiju pripremili su energičnu jive koreografiju. Izvedba im je osigurala niz pohvala žirija, a nitko nije uočio da se glumac ozlijedio tijekom nastupa.

- Otplesali smo čitav jive bez da sam primijetila da se nešto desilo jer je Fićo odradio točku do kraja bez da je utjecao na izvedbu. Otplesao je, preskočio me i skočio na nogu zbog koje je čitavu večer proveo na Hitnoj - rekla je plesačica Paula.

Voditelji Maja Šuput Tatarinov i Igor Mešin o nezgodi su obavijestili publiku nešto kasnije, a Filipa su u međuvremenu pregledali liječnici u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu. U zadnje minute showa vratio se s gipsom na nozi. Filipova zaručnica Nataša na društvenim mrežama je objavila njihov selfie iz bolnice i fotografiju glumčeva natekloga gležnja.

Za informacije o Filipovoj ozljedi obratili smo se Novoj TV. Poručili su nam da nemaju više informacija o Filipovu ostanku u showu.

NIJE UTJECAO NA IZVEDBU Plesačica Paula o ozljedi Filipa Vidovića: 'Otplesali smo bez da sam ja išta od toga primijetila'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RakPrsti 11.04.2022.

    Ajde možda prekinu taj show, ako je sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare