To je to što me zanima!

Flash iz 'Lige pravde' optužen za provalu u obiteljsku kuću: Uzeo je nekoliko boca alkoholnih pića

Obitelj koja je prijavila incident navela je da je iz kuće nestalo 'nekoliko boca alkoholnih pića' dok članovi obitelji nisu bili kod kuće Policajci su uzeli izjave te su pregledali snimke nadzornih kamera, nakon čega su za provalu i krađu odlučili optužiti slavnog glumca.
Vidi originalni članak

Glumac Ezra Miller (29) optužen je za provalu u obiteljsku kuću u Vermontu, gdje i sam ima imanje.

UHITILI EZRU MILLERA Flash iz 'Lige pravde' ponovno divlja, pogodio ženu stolicom

U policijskom izvješću piše, prenosi Hollywood Reporter, da je policija dobila dojavu o mogućoj provali u gradu Vermontu prvog svibnja ove godine. Obitelj koja je prijavila incident navela je da je iz kuće nestalo 'nekoliko boca alkoholnih pića' dok članovi obitelji nisu bili kod kuće. Policajci su uzeli izjave te su pregledali snimke nadzornih kamera, nakon čega su za provalu i krađu odlučili optužiti slavnog glumca.

Policija je Millera pronašla prije dva dana, 7. kolovoza, te mu je uručila poziv na sudsko saslušanje koje će se održati sljedećeg mjeseca. Strani mediju navode i da još nije jasno poznaje li Miller osobno ljude u čiju je kuću provaljeno.

OGLASILA SE DJEČAKOVA MAJKA Flash iz 'Lige pravde' uhodio je maloljetnika i nudio mu darove

Nije strano kako su se uz glumca i ranije vezali razni incidenti. U lipnju ove godine časopis Rolling Stone je prenio riječi čovjeka koji je tvrdio da je Miller smjestio njegovu suprugu, s kojom je u svađi, i njihovu djecu na svoje imanje koje je navodno puno oružja i marihuane.

Žena je pak tvrdila da ih je Miller spasio od njenog 'nasilnog bivšeg partnera'.

- Ezrino imanje je za nas ljekovito utočište. Možda imaju vatreno oružje u svrhu samoobrane, no pohranjeno je u dijelu kuće u koji djeca nikada ne ulaze. Moja djeca se mogu više opustiti zbog sigurnosti i pažnje koju im Ezra pruža - rekla je.

EZRA MILLER PODIVLJAO Flasha iz 'Lige pravde' uhitili u karaoke baru: 'Nasrnuo je na goste zbog pjesme Lady GaGe'

Osim toga, glumac je više puta uhićen na Havajima zbog napada i narušavanja javnog reda i mira. Problematični glumac koji je najpoznatiji po ulozi Flasha u filmovima 'Liga pravde' i Credencea Barebonea u 'Čudesnim zvijerima' bacio je stolicu u glavu 26-godišnjakinje, koja je završila na liječenju zbog posjekotine na čelu.

Prije nekoliko mjeseci roditelji jedne 18-godišnjakinje su ga optužili da je njome psihički manipulirao te da ju je zlostavljao, što je ona porekla.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Miss 19 09.08.2022.

    Žideki guraju svoje ljude tako da...

Komentiraj...
Vidi sve komentare