To je to što me zanima!

Flasha iz 'Lige pravde' uhitili u karaoke baru: 'Nasrnuo je na goste zbog pjesme Lady GaGe'

Glumac Ezra Mille optužen je za nasilno ponašanje i uznemiravanje nakon što je u baru na Havajima napao goste koji su pjevali baladu 'Shallow' Lady GaGe. Pušten nakon što je platio jamčevinu od 3500 kuna
Vidi originalni članak

Glumac Ezra Miller (29), poznat po ulozi Flasha u filmovima 'Liga pravde', uhitili su u ponedjeljak nakon incidenta u karaoke baru na Havajima, prenosi APnews

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz policije su potvrdili da je glumac psovao, zgrabio mikrofon od žene koja pjeva i nasrnuo na muškarca koji je igrao pikado.

Pomoćnik načelnika havajske policije Kenneth Quiocho izjavio je da se Miller protivio ljudima koji pjevaju baladu Lady GaGe i Bradleyja Coopera 'Shallow' u baru u koji uglavnom posjećuje lokalno stanovništvo. Pjesma je prema navodima policije jako naljutila glumca.

- Bili su to mali incidenti poput snimanja ljudi na benzinskoj postaji, odbijanja napuštanja pločnika u restoranu i svađanja s ljudima - rekao je Quiocho.

ISPRIČAO SE U SUZAMA Akademija nakon skandala s Willom Smithom na Oscarima: Ne odobravamo takvo nasilje!

- On je glumac, ali meni nije toliko poznat. On nije Ben Affleck, recimo to tako - dodao je Quiocho. 

Miller je uhićen u ponedjeljak nešto poslije ponoći i optužen je za nasilno ponašanje i uznemiravanje. Pušten nakon što je platio jamčevinu od 3500 kuna. Miller je poznat kao prva LGBT osoba koja je igrala glavnu ulogu u velikom filmu o superherojima, a glumio je i u filmu 'Fantastične zvijeri i gdje ih pronaći'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare