To je to što me zanima!

Flavio zaveo 49 godina mlađu, vodi ju po hotelima i večerama

Kako talijanski mediji prenose, Flavio, koji je poznat po vezama s mlađim modelima, osvojio je Benedettu. Pozvao ju je na večeru kod sebe u Monte Carlo, poslao je automobil po nju u Milano i odveo ju u restoran
Vidi originalni članak

Bivšeg šefa Renaulta u Formuli 1 Flavija Briatorea (69) nedavno su talijanski paparazzi uhvatili sa studenticom Benedettom Bossi (20). Na fotografijama koje su objavili talijanski mediji, Flavio ju dira po za stražnjici te razmjenjuju poljupce.

Djevojka nije dio showbizz svijeta, a Flavio ju prati na društvenim mrežama. Benedetta studira pravo u Milanu, a nakon što su procurile informacije da se zabavlja s gotovo 50 godina starijim muškarcem, njezin Instagram je 'eksplodirao'. Zbog čega ga je svoj profil učinila privatnim, a Facebook deaktivirala. 

Kako talijanski mediji prenose, Flavio, koji je poznat po vezama s mlađim modelima, osvojio je Benedettu. Pozvao ju je na večeru kod sebe u Monte Carlo, poslao je automobil po nju u Milano, a potom odveo u restoran. Navodno su se nakon toga uputili kod njega kući. 

Par je zatim privatnim avionom odletio u Rim, gdje su noć proveli u hotelu s 5 zvjezdica. Viđeni su i na večeri u japanskom restoranu, a već sljedeće jutro uputili su se u Keniju, gdje milijarder ima luksuzno imanje.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • sljastrava 25.08.2020.

    Ajme!Ovo je biži ća čim ga ugledaš.Koji ljepotan,ajme meni.🤣🤣🤣

  • Zagreb_One_And_Only 25.08.2020.

    Imam 54 godine i zivim na Thailandu. Zavodim sve zivo zadnjih 10 godina. Od 20 - 40 godina. Vise mi se niti neda. Zakaj mene nikad nije bilo u 24 sata? Molim odgovor 😂

  • lovac_u_mutnom 01.11.2019.

    Koliko ljubomornih kerova ovde 😂 😂 😂..... i kao ne bi, kad bi mogli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare