To je to što me zanima!

Folk zvijezda Jelena Karleuša dobila je titulu 'NajCice 2010.'

Status gay ikone osigurala si je jer se tijekom cijele godine zalagala za bolji položaj gay i lezbijske populacije u Srbiji te upozoravala na njihov položaj u zajednici
Vidi originalni članak

Urednici portala www.gayeco.com odluku su donijeli bez prethodnog glasovanja čitatelja jer za to, tvrde, nije bilo potrebe. Laskavu titulu 'NajCica 2010.' Jelena Karleuša (32) osvojila je jer se tijekom cijele godine konstantno zalagala za bolji položaj gay i lezbijske populacije u Srbiji, piše Press Online. Na portalu ističu kako je pjevačica gay i lezbijskoj populaciji pomogla jer im je poklonila zastavu za Paradu ponosa, pisala o njihovom položaju u društvu u svojoj kolumni te svojim brojnim javnim istupima. Prošle godine titulu 'NajCice' dobila je glumica Mirjana Karanović (53), 2008. turbofolk pjevačica Indira Radić (44), a godinu dana prije nje dramska spisateljica Biljana Srbljanović (40). 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zg_t 29.12.2010.

    Kaj joj je to s facom?

  • secondhand 29.12.2010.

    ok, da preformuliram moj komentar... zaista nema potrebe za zloćom i vrijeđanjem homosexualaca, jer nikad neznate... možda baš vaše dijete jednom dođe i kaže "mama i tata, ja sam gay/ lezba"... stavite se samo u tu situaciju... a to je vaše dijete! dovoljno je što će to dijete osjetit tu mržnju koju vi širite od drugih ljudi koji su baš poput vas...nećete ga ni ubiti ni otjerati... a ako pomislite na to - vi ne zaslužujete biti roditelj! jer vi niste čovijek... vi ste životinja!!!!

  • damat 29.12.2010.

    Neš ti pič...

Komentiraj...
Vidi sve komentare