To je to što me zanima!

Fonda: Žalim radi operacija, ali nisam htjela izgledati umorno

Volim starija lica. Volim lica na kojima se vide da su proživjeli nešto. Volim lice svoje kolegice Vanesse Redgrave, ispričala je Oskarovka kojoj je žao što nije hrabrija da normalno stari
Vidi originalni članak

Glumica i fitness trenerica Jane Fonda (80) trenutno reklamira svoj novi dokumentarac 'Jane Fonda u pet činova'. Tijekom promocije u New Yorku Jane je progovorila o plastičnim operacijama i požalila se kako joj nije drago što je mijenjala svoj fizički izgled. 

- Na jednoj razini mrzim činjenicu što sam morala mijenjati sebe fizički kako bih se osjećala u redu - ispričala je glumica. Fonda je istaknula da joj je drago što dobro izgleda za svoju dob, no da je to zahvaljujući plastičnoj kirurgiji. 

- Neću lagati o tome - rekla je Jane. Glumica, koja je 1972. osvojila nagradu Oscar za ulogu u filmu 'Klute', objasnila je i zašto se odlučila na korekcije svog lica. 

- Bila sam umorna od toga da izgledam umorno čak i kad to nisam - istaknula je. Dodala je kako nije mogla stariti, a da 'ne ode pod nož'. Fonda tvrdi kako bi voljela da nije bila takva. 

- Volim starija lica. Volim lica na kojima se vide da su proživjeli nešto. Volim lice svoje kolegice Vanesse Redgrave - ispričala je. Oskarovka je istaknula da bi željela da je hrabrija, no takva je kakva je. Fonda je poznata kao legenda fitnessa i svojim videima, a još uvijek vježba. 

- Samo malo sporije nego prije - rekla je Jane. Dodala je kako izgleda mlađe i zbog svog držanja, odnosno da se trudi stajati ravno. 

- Vaše godine nisu stvar kronologije nego stava - zaključila je Jane. 

VIDI OVO: Lista svih ljudi koje je Eminem popljuvao na svom novom albumu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • škver 23.09.2018.

    Mladost ode a otići će svima. Treba uživati u svim razdobljima života a izgled se mijenja i to nitko ne može zaustaviti. Žena od 60 nikada ne može biti kao ona od 20.

  • 22.09.2018.

    dobro izgleda za svoje godine

  • Demetra 22.09.2018.

    Za razliku od mnogih ona nije pretjerala i izgleda odlično, ali to nije samo rezultat operacija nego očito i brige za sebe, jer je i u tijelu u formi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare