To je to što me zanima!

Foo Fightersi otkazali koncerte nakon smrti bubnjara Hawkinsa

Žao nam je i dijelimo razočaranje što se nećemo vidjeti kako je planirano. Umjesto toga, uzmimo ovo vrijeme za tugovanje, ozdravljenje, zbližavanje naših najmilijih i da cijenimo svu glazbu i uspomene koje smo zajedno napravili, objavili su
Vidi originalni članak

Foo Fighters otkazali su sve nadolazeće koncerte nakon smrti bubnjara benda, Taylora Hawkinsa. Rockeri su trebali svirati na dodjeli Grammyja u Las Vegasu u nedjelju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bend je trebao na proljeće održati nastupe diljem SAD-a, a na i ljeto su imali zakazanu turneju u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj i Velikoj Britaniji. - S velikom tugom Foo Fighters potvrđuju otkazivanje svih nadolazećih datuma turneje u svjetlu nevjerojatnog gubitka našeg brata - stoji u priopćenju benda u utorak.

Hawkins je umro u petak tijekom južnoameričke turneje s rock bendom. Imao je 50 godina.

- Žao nam je i dijelimo razočaranje što se nećemo vidjeti kako je planirano. Umjesto toga, uzmimo ovo vrijeme za tugovanje, ozdravljenje, zbližavanje naših najmilijih i da cijenimo svu glazbu i uspomene koje smo zajedno napravili. - napisali su u priopćenju.

STIGAO TOKSIKOLOŠKI NALAZ Neslužbeno potvrdili uzrok smrti bubnjara Foo Fightersa

Podsjećamo, Bubnjar je u trenutku smrti u organizmu 10 psihoaktivnih supstanci, uključujući opijate, objavile su u subotu kolumbijske vlasti. Ured kolumbijskog državnog tužitelja nije službeno proglasio uzrok smrti, ali su lokalni mediji pozivajući se na bliske izvore istrazi objavili da se radi o predoziranju heroinom i kombinacijom antidepresiva i benzodiazepina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • IskrenDoBola 30.03.2022.

    Srce i da bio je cijepljen

Komentiraj...
Vidi sve komentare