To je to što me zanima!

Foodballerka za EURO preselila na Tuškanac: Uz glazbu i hranu gledat će se utakmice Hrvatske

Kreativna agencija Kokoš ili jaje, nakon iznimno uspješnih događanja Fuliranje i Zagreb Burger Festival, predstavlja četvrtu ediciju festivala Foodballerka uz partnerstvo s Karlovačko Kornerom
Vidi originalni članak

Muzika, hrana, piće i veliki ekran. I ove godine se u Zagrebu na Foodballerki može pratiti nogomet. No umjesto na Strossmayerovu trgu, Euro će se pratiti na Tuškancu, na nekadašnjem igralištu Cibone.

- Oaza dobre zabave uz dvadeset DJ-a, s legendarnim Pepi Jogardeom i Ozrenom Kanceljakom, te dobro raspoloženim bendovima zagrijavat će atmosferu baš svakoga dana - kažu organizatori.

Foodballerka se otvara danas, uz program “tribute by Dino Dvornik”, a potrajat će koliko i prvenstvo, do 12. srpnja. 

- Bit će to mjesto dobre zabave, uz nastupe bendova i DJ-a, kutka za djecu i razne pop-up ove poput buvljaka, radionica grafita, plesnih večeri by Nicolas Quesnoit i Ksenija Quesnoit Plušćec iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas i nedjeljnih događanja u dječjem kutku, s obiljem zabave uz grafiti radionice i nastup dječjih zborova - rekla je Hana Klain iz sektora odnosa s medijima Foodballerke.

VIRTUALNI STADION Vatreni biraju: snimi najglasniju pjesmu i možda će igrači baš tebi pokloniti vrijednu nagradu!

Naravno, velika se pozornost na takvim događanjima posvećuje i gastronomskim užicima, a i tu su organizatori skupili ekipu s kojom bi se trebali guštati u delicijama.

- Tu su Institut za burgere by Mate Janković, El Toro s provjerenim receptima, ekipa iz Chef kuha doma, Asian Garden by Marko Palfi, kao i genijalne slastice Le Kolača i njihova virtuoza Roberta Hromalića... - kaže Hana Klain.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare